Ustnice Obliko PVC Torbice Trdna Zadrgo Ramenski Telefon Vrečko za redmi opomba 9 za iphone 11 pro max /Samsung A51 huawei P40 Y6P Y7P

r20302

Nov izdelek

€4.09 €3.68

Barva Ustnice Ženske PVC Crossbody Torbice Verige Messenger Vrečke Ramo Večer Stranka Sklopka

Značilnosti:

Barva, enostavna.

Ustnice oblikovan, eleganten.

PVC materiala, trajno.Specifikacija:

Material: PVC

Barva: Rdeča, Roza, Črna, Rumena, Srebrna

Velikost: 16x15x6cm/6.3x5.91x2.36in

Uporablja: Torba

Tip: Kot je prikazano Opombe:

1.Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2.Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Abaot Nas:Tovarne neposredno prodajo, dnevno obdelavo naročila, z veliko zalogo,Zagotovljena kakovost, izredno nizko ceno prodajo;

Hitra dostava:Postopek naročil v 24 urah in zagotoviti pravočasno dostavo do skladišča za prevoz;

Za Dropshipping:Dobrodošli na prodajo, paket ne vsebuje nobenih kupone, račune, logotipi, tovarna informacije, hitre dostave v 24 urah, veliko količino zalog, kakovost je zagotovljena.

1), Kot na pravne rusko Mesto, polno ime ( ime, oče\\ \ 's ime in priimek ) naslovnika, mora biti zagotovljen. 2) Smo ladje po vsem Svetu, razen v nekaterih državah in APO/FPO. 3) Nalogi bodo obdelani, pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 4) Prosimo, da poskrbite, da vaše naročilo naslov ujema vaš naslov za dostavo.Smo le ladja za potrjeno naročilo naslov.Če vaše registrirane naslov, ki se razlikuje od vaš naslov za dostavo, vas prosimo, da nam podrobne naslov za dostavo, ko oddate naročilo. 5) Blago čas dostave je predmet logističnih storitev in izključuje vikendi & prazniki.Blaga dobavni rok se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila. 3) Če lahko\\ \ 't prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1) Če so elementi so kakovost težave, vas Prosimo, da nas kontaktirate v prvi čas, vam bo pomagal rešiti problem. 2) Če niste zadovoljni z nakupom, Smo podpirati, da bi z izmenjavo ali vračilo v 7 dneh. 3) Če je vaš element, ki je bil poškodovan med transportom, ga lahko dobite v našem prodajnem za vračilo.Ko zahtevate vračilo, prosimo, da nam fotografije ali video, ki jasno nakazuje problem, predmet in njegovo številko za sledenje v najkrajšem možnem času, nato Bomo ladja ste nov element v najkrajšem možnem času. 4) Za zamenjavo ali povračilo denarja, bomo morali izdelek, ki mora biti v svoje prvotno stanje, tudi polje, in ves pribor.Vrnjeni shipping stroški so skupni tako za prodajalca in kupca na pol. 5) Prosimo, da nas kontaktirate, preden se vrnete izdelek, vam bomo ponudili pravi povratni naslov.

1), si prizadevamo za 100% zadovoljstva stranke povratne informacije, ki je najbolj pomembna. 2) Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije in dobre komentarje, ko ste prejeli izdelek, ki bo nas več prepričani, da razvijejo poslovne in boljšim. 3) Če imate kakršna koli vprašanja ali težave, prosim, obrnite na nas nemudoma, preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije.Bomo poskušali naše najboljše, da bi rešila težave in da ste zadovoljni.

  • Design: Pregledno
  • Značilnosti: Zaslon na dotik, Mobilni Telefon, Denarnico Pametni Denar zamenjati kartico ID Denarnice
  • Vrste vrečke: Torbice & Crossbody vrečke
  • Ali za podporo Dropshipping: Da,
  • Združljiv Blagovne Znamke: Apple iphone
  • Blagovna Znamka: TWONEDAY
  • Vrsta: Denarnica Primeru
  • Primerna množice: ŽENSKE
  • Združljiv iPhone Model: iPhone 5
  • Funkcija: torbe za ženske do leta 2020,crossbody torbe za ženske
  • Material: PVC materiala, trajno.
  • Neto Teža: 0.14 KG

Oznake: torbica za telefon rami, samsung opomba 9 zaslon na dotik, telefon ramenski trak, huawei 7 ale l21 primeru, baterija mi 6, 12 amp baterije, etui huawei y3, samorog oblikovan vrečke, huawei cu l21 primeru, gumb za iphon 6.

Pripomočki