6 Channel Zunanje Zvočne Kartice USB 2.0 Zunanji 5.1 Prostorski Zvok, Optični S/PDIF Audio Sound Card Adapter Za Prenosni RAČUNALNIK

r153308

Nov izdelek

€7.63 €5.34

6 Channel Zunanje Zvočne Kartice USB 2.0 Zunanji 5.1 Prostorski Zvok, Optični S/PDIF Audio Sound Card Adapter Za Prenosni RAČUNALNIK

Značilnosti:

1. USB 2.0: Ta izdelek je USB 2.0 vmesnik, hitro in stabilno hitrost prenosa, podpira USB full-stopenjski menjalnik specifikacija do 12Mbps, in je nazaj združljiv z USB 1.1.

2. 5.1 channel: Ta izdelek sprejme multi-channel tehnologijo, podpira 5.1 kanalov, spozna dinamičen zvok, in zagotavlja dinamično obračanje zvočno polje.

3. High-fidelity) zvok: Ta izdelek zamenjati poškodovano originalno zvočno kartico ali posodobitev obstoječih integrirana, audio na vašem laptop, da vam z high-fidelity) surround zvok.

4. Multi-funkcijo: za Ta izdelek se lahko priključi na vhod za mikrofon in audio izhod, tako da boste lahko pojemo z mikrofonom, medtem ko poslušate pesem, ki je zelo praktična.

5. Vzorčenja do 48KHz: Ta izdelek podpira stopnje vzorčenja 32 KHz, 44,1 KHz in 48 KHz v digitalni in analogni snemanje in digitalno/analogni avdio predvajanje.V digitalnem načinu predvajanja, prejme avdio tokov iz RAČUNALNIKA preko USB vmesnika in prenaša audio podatkov v skladu z AES / EBU, IEC 60958, S / PDIF potrošnikov vmesnik standardi.Samo R, L kanal zvoka PCM v 5.1 channel se lahko prenašajo v digitalnem načinu za predvajanje.V analogni način predvajanja, ki jih podpira, 6-kanalni kodeki za analogni predvajanje.V digitalnem načinu snemanja, ki jih prejme S / PDIF digitalni audio vhod in pošilja nazaj na PC.Tri vzorčenja preko USB; vključno z 32KHZ, 44,1 KHZ notranji auto lock, v analogni način snemanja, analogno snemanje podpira določen 48 khz hitrost vzorčenja.

Opisi:

1. Ta izdelek lahko pretvori v analogni signal izhod iz USB vmesnika na vse-v-enem, namiznih in prenosnih računalnikov v digitalni signal in podporo virtualni 5.1-kanalni audio izhod, ki vam omogoča, da uživate v glasbi čar.

2. Ta izdelek je zelo primeren za HTPC domači kino in prijatelji, z visoko kakovostjo zvoka zahteve (kot so gledanje filmov/igre/K pesmi), je vključevanje v navadne slušalke glasovni klepet na spletu in karaoke.

Specifikacije:

Barva: Črna

Vmesnik: USB

Vhodni in izhodni vmesnik: Optični SPDIF

Podpora kanalov: 5.1 channel

Način namestitve: zunanji

Podporni sistem: Windows XP/VISTA/WIN7/WIN8/WIN10

Paket Je Vključeno:

1 x USB, 5.1 zvočna kartica

1 x disk disk

1 x podatke line

Opombe:

1.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2.Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

  • Sound Track: 5.1
  • Vmesnik: USB
  • High Definition Support: NOBEN
  • Brezžična Vrsta: USB 5.1 zvočna Kartica
  • Blagovna Znamka: ONLENY
  • Vsebina: Avdio
  • WIFI Standard: NOBEN

Oznake: usb zvočna kartica isk, avdio pc usb, usb zvočno kartico, pdif, avdio vmesnik za snemanje, igra prenosni računalnik, banja usb zvočno kartico, amplifi avdio, soundbar zvočnik, spdif.

Pripomočki