Začaran Zemljevid Oracle Kartice 54 Kartice Krovom in Vodnik Colette Baron Potovanje Vzdolž Poti Vaše Življenje Igra Tarot igrača

r179709

Nov izdelek

€8.19 €3.93

RM30880058949403041

Predstavljajte si . . .med vidnimi in nevidnimi je vodilna sila, ki ga nekateri imenujejo Duha, Svetega Bo, Božansko, Polje, ali Zavest.Z uporabo tega kart za Colette Baron-Reid se bo povezal vas, da se da večji Zavesti in vodil, kot ste potujejo skupaj na potovanje svojega življenja.Teme teh 54 kartice predstavljajo nekaj krajev, ki jih boste obiskali, pogoje, ki lahko nastanejo, in zavezniki in izazivači boste izpolniti, kot vi krmarite a metaphoric zemljevid vaše življenje je potovanje.Priloženi vodnik vam bo pomagal vprašati prava vprašanja in razlago sporočil v vaše branje.Začaran Zemljevid Oracle Kartice so bile ustvarjene, da bi oživili boste razumeli zgodbo, svojo usodo, usodo, in svobodno voljo, in vam omogočajo, da grafikon seveda, da bi živeli v globoko namen, resnično blaginjo, in živahno ljubezen.Korak v Začaran Zemljevidu . . .in gledam čarobno prišel živ!

opomba:navodila Za uporabo je PDF datoteke.Prosimo scan QR kodo na polje z vašim mobilnim telefonom.Pouk knjigo, si lahko preberete in prenesete na spletu.Lahko tudi natisnete.To je razlog, zakaj naši izdelki so poceni, ampak smo v glavnem naredil dobro delo na kakovost kartic. Barva kartice se pravi, debelina je zelo debel, močan in vzdržljiv, in ga ne bo nagubana, za veliko krat, želim vam srečno uporabo!hvala, da si!

  • Številka Modela: Začaran Zemljevid Oracle Kartice

Oznake: tarot de krova, chanyeol, igra s kartami, zemljevid sveta, wizardry, krova tarot, tarot, kart, igra s kartami uno, tarot karte, izvirniki.

Mnenja in ocene

Martijn Claassen
2021-01-29
3/5
No handbook, as it describes
Shmargun Vlad
2021-01-04
5/5
Быстро пришло, упаковано отлично, качество отличное.
Gruppa Gc42
2021-01-21
5/5
Same as in the description. It takes more than 2 months to arrive in Spain
Jeronimo Yr
2020-08-26
2/5
I recieved the cards, but there is no guidebook.

Pripomočki