Prinaša Dobička Bazen Čiščenje Krtačo Glavo Steno Podlago, Čopič Glavo Umazanijo Moss Odstranitev Orodje Za Čiščenje Modra Bazen Čiščenje Dodatki

r10552

Nov izdelek

€5.40 €4.48

Bazen Čiščenje Krtačo Glavo Steno Podlago, Čopič Glavo Umazanijo Moss Odstranitev

Orodje Za Čiščenje Modra Bazen Čiščenje Dodatki

Opis izdelka: Material:Plastika Tip:Bazen Orodje za Čiščenje Velikost:25x 4,7 cm Teža:0.125 kg Značilnosti : 1. Ta vrsta bazen čopič ima dobro dekontaminacijo učinek, priročen in preprost za uporabo, in kakovost je zagotovljena.Primerna za bazene, savne itd. 2. Največja značilnost te bazen čopič je, da je luč v teksturo.Obstaja luknjo za vijak na koncu ročaj za povezovanje s teleskopsko palico, in tam je pritrditev posnetek na sredini ročaj za pritrjevanje. 3. Visoka gostota polietilen plastična povezave, lep in čvrst.Ščetine so zelo lep in lepo urejen. 4. Žilavost in trdota ščetin, ki so tudi znanstveno zasnovane, da zaščitijo bazen dnu bazena od škode, hkrati pa ščiti strnih madežev, ki je pritrjena na dno bazena in bazena steno.Primeren je za kakršen koli material stene. 5. Bazen čopič za potrebe dnevnega vzdrževanja in je očiščeno in suho v času.To bo podaljšanje njihove življenjske dobe.Paketu: 1 x Bazen Čiščenje Krtačo Opombe : 1.Prehod:1 cm=10 mm=0.39 palčni,1g=0.001 kg=0.0022 lb=0.035 oz. 2.Zaradi zaslona razlika,barve, lahko malo drugačen od tistega, kar pričakujete,vas prosimo, dovolite.

  • Blagovna Znamka: NOBEN
  • Uporaba: Domov DIY
  • Številka Modela: Bazen Krtačo
  • Vrsta: Ročno Orodje Deli
  • Material: Plastični

Oznake: instax misli, gutair locket, guss plašč moški, magnet 10x5mm, kigurum ženske, kalonki vrst, magnet 15x6x1, inrunner 40 mm, joker karaoke.

Pripomočki