Varno Silikonski Smart Keglove Kroglice Simulator Kitajski Ben Wa Vagina Žoge Kovinski Vaginalne Massager Krči Odrasle Sex Igrače Za Ženske

r181496

Nov izdelek

€3.89 €3.31

Uporaba: ● Dodaj nekaj mazivo za keglove žogo(China ' s ball). ● Odpri svoje noge, se sprostite vagino, push žogo počasi v vagino. ● Po tem, lahko naredite nekaj vaje, kot so hoja, plavanje, delaš hišo dela, kovinsko žogo bo trčijo z notranjo površino, medtem ko se gibljejo. ● Čiščenje pred in po uporabi z milom in toplo vodo, nato pa pustite, da se naravno posuši na zraku. ● Lahko začnete z majhno žogo najprej, nato, srednje in velike žogo. ● Predlagam, da ga uporabljate približno pol ure, v začetku vsak dan, po enem mesecu, se lahko spremeni, če želite uporabiti večje žogo.

Značilnosti: ● Najboljši sex igrača za odrasle. ● Nepremočljiva design, ki je primerna za kopanje uporabo. ● Gladko površino, kot je dotaknil kože. ● Razkošje in plemenito design, ženske, ki so potrebne. ● Kakovostnega medicinskega silikona materiala, brez vonja. ● Te kroglice so izdelane v najčistejši tradicijo Geishas kroglice, ● So masa, spodbujanje in navduši. ● Mehko ali intenzivne vibracije in njihovi površini, ima intimno masaža kakovosti. ● Gejša Lastic Kroglice, bo vlak vaše vaginalne mišice in medeničnega dna, in sublimata svoje spolne odnose.

Opomba: ● Premer in teža izdelka: majhna žoga (35mm, 38 g), srednje žogo (29mm, 56 g), velika žoga (32mm, 65 g). ● Paket vključuje: 1 X Keglove žogo;1 X Pakiranje vrečko. ● Mi napišite ime izdelka paket kot "Igrače" in zaviti izdelka v motno vrečko za zaščito zasebnosti. ● Prosimo, dovolite 1-3 mm ročni merilni pogrešek.Prosimo, poskrbite, da vas ne moti, preden boste ponudbo.

SHAKI Keglove Žogo

Varno Silikona

Vaja vagina keglove žogo

Analogni vaginalne ročka lulu

Ljudje, ki se uporablja

1、Ženske, ki so pravkar rodile; 2、Spolno zgodovino več kot tri leta ; 3、Pogoste spola ; 4、Splav ženske

Visoka kakovost hrane silikona

reliavle uporabo

Vlak načine:

1.Joga ;2.Tek ;3.Pomagajo, da porodu okrevanja ; 4.Samo ležati na ravni ;5.Ne hišna opravila

Uporabite bi

Raven 1 (velikost:S) ; Raven 2 (velikost:L) ; Raven 3 (velikost:M)

Velikost izdelka

Spolne Koristi

1.Sproščujoče vaginalne mišice, kar omogoča vagine biti bolj odprta.To je koristno za ženske, ki doživljajo bolečine med spolnim odnosom ali z medeničnega izpite. 2.Povečuje spolno vzburjenje. 3.Izboljšanje žensko avility doseči orgazem. 4.Izboljšuje cirkulacijo krvi v vagino. 5.Povečanje vaginalne ton in mazanje.

Prikaz izdelka

O Paket Da bi zaščitili vašo zasebnost, vam zagotavljamo, da pošljete svoje izdelke v varnem stanju.Izdelek, ki bo opremljen z air bag/rumena mehurček plastični okvir, da bi se izognili poškodbam med prevozom.O Garancijo Celotno vračilo če izdelek ne ustreza opisu ali poškodovan.O Izdelku Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem.Vsi izdelki so narejeni iz Medicinskega razreda material, 100% varnosti, neškodljiv za telo (običajno je, da vonj rahel vonj, ko prvič odprete, ker je bil izdelek v zaprti embalaži za več mesecev.Prosimo, jo očistite in suho, da seveda, vonj bo izginil takoj.) O Pošiljki Bomo pošlje naročilo v 5 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme, prazniki in tako naprej.Če bi dosen ne recevie v izjavljam, čas, se, prosimo, obrnite na nas.Kaj, če izpolnjujejo izdelek problem Prosimo, uporabljajte po navodilih za uporabo, prvič, če se še vedno ne morete uporabiti, se obrnite na službo v času, prosimo ne odpirajte spora na bo, verjamemo, communiocation je veliko bolje, kot spora.O Delovnem Času Ker je časovna razlika, bo prišlo do zamude v komunikaciji, vendar sporočila bodo odgovori v roku enega dne.prosimo, bodite potrpežljivi.O Povratne Informacije Smo upoštevanju stranke, kot naši prijatelji.Upamo, da vam lahko trgovina z nami, z več sreče in manj skrbi.vaša podpora je za nas zelo pomembna, Prosim, ne pozabite, da zapustijo nas 5-Star povratne informacije.Če obstajajo kakršne koli druge težave , Kliknite na Pomoč: https://helppage.Rockeriada.si/buyercenter/index.htm#centerhttps://helppage.Rockeriada.si/buyercenter/index.htm#cente

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Postavka Vrsta: Krči Žogo
  • Velikost: 35*116mm
  • Blagovna Znamka: SHAKI
  • Nespodobno Sliko: No
  • Spolnost: No
  • Material: Medicinski Silikon
  • Številka Modela: Dvajset milijonov trideset tisoč tri sto in eno

Oznake: žogo otrok, rudnik seks igrače, pliš, igrača za odrasle, seks igrače, dekor kovin, seks, megafon prijavni zaslon na dotik, moški masturb, vroče seksi ženske, foto.

Mnenja in ocene

Arkanjo Gm
2021-01-19
5/5
Just as described! Good stuff! Prefects packed, nice color, comfortable! Hurry up! A 10 with your gift storage bag
Deanmaxwell007
2020-08-17
5/5
Замовляв в подарунок дружині. Товар як на фото. Посилка прийшла швидко, за 3 тижні. Упаковано все добре. В подарунок йшли чохол і змазка. Дружині все сподобалось.
Adingdeomano
2020-09-09
5/5
A cool simulator, to the touch is very pleasant and quality, complete with a pouch and lubrication. Thank you. I will train
Boydeptraitimgirlxitin2010
2020-11-19
5/5
It came quickly. Comes with a laugh and a pouch for storage. Doesn't smell like anything. Silicone is good.

Pripomočki