Novo 150PCS Akvarel Peresa Nastavite Z oljnimi Pasteli Barvne Svinčnike Akvarel Marker Majhen, Lahek Peresa Polje Kot Otrok Darilo

r105127

Nov izdelek

€15.61 €10.93

Značilnosti: 1. Umetnik je Najboljši Prijatelj: set vsebuje vse, kar vaš mali umetnik potrebe, da bi sprostili svojo ustvarjalnost.Spodbujala otrokovo domišljijo in razvoj.Vaš otrok se lahko nauči barve, risanje, barve, izražanje ustvarjalnosti in razvijanju dobrih študijskih navad. 2. Visoko kakovost umetnik polje: To polje vsebuje oljni pasteli, barvni svinčniki, akvarel, pecivo in označevalec peresa.To omogoča slikarjev, da barve v mnogih pogledih.Vsi elementi so izdelani iz netoksičnih in brez vonja materialov.Popoln umetnost orodje, ki ne pustite, da vaš mali slikar navzdol.Verjamemo, da vaš otrok bo zadovoljen s svojo novo delo. 3. Enostaven za nošenje in trgovina: umetnik je lesena škatla je majhen in lahek, z hitro sprostitev ročaj za enostavno organizacijo in izvajanje.Super za poslovneže, umetnike, ki potujejo v šoli, doma in drugod!Opisi: Darila kot nalašč za otroke: to lepo sliko polje je kot nalašč darilo za najstnike in otroke, za najstnike, Božič, otroški rojstni dnevi, novo leto, nove semestra in strank tehnični podatki: Material: ABS Barva: Črna Paketu: 36 barvne svinčnike 24 barvne svinčnike 24 palice barvne vosek 24 barvne svinčnike 12 x barve v prahu pigmenti 20 x plastični paperclips 1 x pravilo 1 x svinčnika, 1 x gume, 1 x šilček 1 x plastični škarje 1 x pigment čopič 1 x pigment pladenj 1 x lepilo 1 x white plastic 1 x stapler Opombe: 1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slike morda ne odraža dejanskih barv projekta. 2. Zaradi različnih osebnih in metode merjenja, so lahko fizične napake.Hvala!

  • Vrsta: Umetnost Marker
  • Embalaža: Set
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: ABS
  • Številka Modela: akvarel pero
  • Blagovna Znamka: ACEHE

Oznake: hlačke z talasati ženske, pripravi set za otroke, nalivno pero, zlato konico, barvni svinčnik set, crayola blagovne znamke označevalcev, alkohol flomaster, označevalcev polje, čopič pastelnih, mechan svinčnik, čarobno marker.

Pripomočki