V luči trenutnih ukrepov organizatorji odpovedali tudi Festival ŠVIC

Trebnje, 26. maj 2020 – Festival ŠVIC letos praznuje 15. rojstni dan in kot se za praznovanje jubileja spodobi, ga je želel obeležiti skupaj z množico ljubiteljev rock glasbe na nepozabnem vikendu tega poletja. Vendar pa organizatorji zaradi trenutne situacije in ukrepov glede zbiranja večjega števila ljudi in organizacije dogodkov s cmokom v grlu sporočajo, da Festival ŠVIC letos odpade.

Festival Švic se je lansko leto vrnil po nekaj letih premora v vsej svoji veličini in presegel vsa pričakovanja. V dveh dneh se ga je udeležilo okoli 11.000 ljubiteljev rock glasbe, ki so polni nostalgije in pričakovanj pisali zgodbo ŠVICa 2019.

V letošnjem letu so želeli organizatorji festival še nadgraditi in obiskovalcem ponuditi še več. »15 let bi čisto zares proslavili tako kot znamo samo mi« pojasnjujejo na KŠOT-u, v klubu študentov občine Trebnje, ki festival organizira in dodajajo, da bo ŠVIC za vedno ostal sinonim za dobro glasbo, nepozabno zabavo in druženje vseh mladih in mladih po srcu. »Radi vas imamo in upamo, da se bomo kmalu ponovno lahko družili na naši zelenici na Čatežu pri Trebnjem«, zaključijo.

NAVODILA ZA VSE, KI STE ŽE KUPILI VSTOPNICE ZA LETOŠNJI FESTIVAL:

Vstopnice lahko vrnete s ponedeljkom, 1. 6. 2020 (in zahtevate vračilo denarja) na vseh prodajnih mestih Eventim, oziroma tam, kjer ste vstopnico kupili. Tisti, ki ste vstopnico kupili preko spletnega mesta, morate vstopnico poskenirati in jo poslati na mail: info@eventim.si. Za tiste, ki ste dobili vstopnico v zameno za vašo študentsko vpisnico, s katero ste se včlanili v KŠOT – Klub študentov občine Trebnje, bomo podarili majico ŠVIC.

Dejan Cvijanović

Read Previous

Se bojite teme?

Read Next

INTERVJU: FALLEN ARISE