V Kranj se vrača blues

Trainstation Subart se še vedno trudi oživljati alternativno sceno in naslednji vikend ne bo nič drugačen. V petek začenjajo z novo serijo poletnih dogodkov DE/FRAGMENT, v soboto pa bosta nastopila legende bluesa, Samuel Blues in Miha Erič.

  • Petek, 10.7. ob 20ih: DE/FRAGMENT w. Sun Wu Kong & Demogloban

Defragmentacija je proces, pri katerem fizično reorganiziramo prostornino pomnilniške enote in majhne razdrobljene delce istega podatka skušamo združiti skupaj ali čim bližje.”

DE/FRAGMENT je nova serija poletnih dogodkov, katerih namen je sproščanje in druženje ob prvorazredni elektronski glasbi, ki nam jo bodo servirali sami prvaki domače podtalne klubske scene.

Več: https://www.facebook.com/events/976337636131670/

  • Sobota, 11.7. ob 20ih: Samuel Blues in Miha Erič

Glasbenika imata na odru prezenco v prodornih ritmih prepletajočih akordih ter slide šovih, do tonskih krikov suverenih, surovih, nežnih in udarnih orglic v blues rock maniri. Glasbenika veljata za najbolj izvirna in nadarjena glasbenika slovenske rock-blues glasbene scene. Če orglice nikoli ne utihnejo in če se ritem noge s slide kitaro in reskavim glasom ne ustavi, gre zagotovo za bluesovski duet, ki ga sestavljata Samuel Blues in Miha Erič. Preprosta, tipično netipična.

Samuel Blues ”Če imate radi surovo in neprekuhano glasbo, je Samuel vaš krvav zrezek.”
Samuel Blues: vokal, slide kitara, ritem tolkala

Miha Erič ”Glasba mi je odprla oči in postal sem pacifist, a vseeno je dobro biti pripravljen na najhujše.”
Miha Erič: ustna harmonika

Dejan Cvijanović

Read Previous

Spominjamo se! Rock Otočec 2/10

Read Next

Spominjamo se! Pivo in cvetje 3/10