Etnične Bohemian Geometrijske Oblike Plus Velikost Imitacije Kašmir Split Šal Ogrinjalo Infinity Šal Oblikovalec Šal Ženske Luksuzni 2021

r97883

Nov izdelek

€22.14 €18.82

Opis:

Preverite podrobnosti artikla

Postavka Pogoj:100% Čisto Nov

1 palca=2.54 cm

Postavka Package :1 X Šal

VELIKOST 200*130 CM Material AKRIL Teža približno 680g

Pošiljko 1.Vsi predmeti, ki bo urejena dostava v 1-3 delovnih dneh po prejemu plačila potrdijo . 2.Prosimo, preverite podrobne naslov in kontaktno številko premislite, preden oddate naročilo.

3.Smo ponavadi ponujajo china post air mail,epacket 4.Postavka dostava številko za sledenje bo svetoval za vas.Prosimo, da se obrnete na lokalni pošti po vaši pridobite številko za sledenje.Postavke, bo poslana preko Kitajske Post Air Mail, epacket in o 7-35 delovnih dni, ki jih lahko prejmete izdelka.Najprej obrnite na nas, če ne prejmete točko za več kot 50 dni.

Politika vračanja Vrne ali zamenja v roku 30 dni od dobave datum.

Zahtevo:

1. Predmeti, ki jih prejmete v roku 30 dni od dobave datum.

2. Predmeti, ki jih prejmete nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži.

3. Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača kupec.

Če jih ne izpolnjuje o izdelku, prejetih od nas, prosimo, obrnite na našo customer service v najkrajšem možnem času.Pošljite nam številko za sledenje, ko ste se vrnili svoje predmete, bomo povračilo ali exchange, ko smo dobili paket.

Če je predmet, ki ste ga prejeli ni popolnoma pravilna, na naši spletni strani opisana in se ne prilegajo vas, potem si lahko izmenjujete za prave velikosti Ena velikost element, ki ne bo ustrezala vsem.

Povratne informacije

Mi smo tako ponosni prejme več postive povratnih informacij naših strank.Vaše zadovoljstvo je za nas zelo pomemben.Če niste zadovoljni z našimi element ali imate kakšne pomisleke, po prejemu to, PROSIMO, NE pišite NAM ZA REŠITEV .Zagotavljamo vam, vaše 100% zadovoljstvo.

Stik Z Nami

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas preko TradeManager sporočilo ali E-pošto, vam bomo odgovorili v roku 48 ur.Obljubimo, da bomo vedno odpravite vse težave za vas.Vaš Satisfication je naš cilj.Hvala

  • Blagovna Znamka: REGRTEDARLING
  • Spol: ŽENSKE
  • Številka Modela: Poncho Šal
  • Material: Akril
  • Ime Oddelka: Za odrasle
  • Slog: Novost
  • Vzorec Tipa: Mozaik
  • Rute Tip: poncho
  • Dolžina Rute: 135 cm-175cm

Oznake: moški poncho etnične, poncho burbery, infinity krzno šal, fendi ženske, etnične šal, blagovne znamke luksuzni šal, poncho, dior šal, šal tassel, pogojnega izpusta bohemian.

Mnenja in ocene

Natalya Shilova
2020-09-20
4/5
A bit thinner than it looks, and the colours are more muted. But it's not a bad product.

Pripomočki