Brezžična tehnologija Bluetooth Karaoke Mikrofon 3in1 Ročni Karaoke Mic Zvočnika Odmeva MIC za Začetni Fazi, Božič, Rojstni dan Doma Stranka

r93532

Nov izdelek

€5.91 €3.25

Brezžična tehnologija Bluetooth Karaoke Mikrofon 3in1 Ročni Karaoke Mic Zvočnika Odmeva MIC za Začetni Fazi, Božič, Rojstni dan Doma Stranka

Podrobnosti:

3in1 MULTI-FUNKCIJO KARAOKE MIKROFON: Predvajalnik Glasbe, mikrofon in zvočnik, ki je združljiv z iOS, Android univerzalni Bluetooth-omogočanje pametnega telefona.

NEVERJETNO ACOUSTIC PERFORMANCE: Visoko kakovostni inteligentni mešanje čip s 3 plastmi anti-hrup strukturo, ki jo prinaša jasen odmev in najnižji hrup, premešamo vaš glas z glasbo gladko, dvignite svoj glas za najvišji točki.

PRENOSNA POLNILNA BATERIJA: vgrajena 1200mAh baterije, neprekinjeno delo za 4-6h s polno baterijo.Res zabavna igrača, da imate okoli hiše, potovanje ali v avtu.Ne glede na to, kje ste, si lahko samo postavite na in se poveže z vašim telefonom, nato pa začnete z malo zabavo in malo zabavno dogaja.

DVA NAČINA POVEZAVE: Bluetooth Povezavo in Kabelsko Povezavo.Podpira TF kartice max 32GB(NI priložena).Bluetooth je razdalja povezave(10m).Pravkar si morate povezati telefon s kablom ali Bluetooth in odprite petje APP na telefonu.Vgrajeno jasno avdio in živo zvočni učinek, lahko bi si za poslušanje in petje, kjerkoli in kadarkoli.

IZBIRA IDEALNO DARILO: Odlično karaoke pralni za KTV, disco in družini stranka, avtomobilski stereo sistem, instrument snemanja, intervjuji, govor, v živo, itd.Najboljše darilo za vašega prijatelja, otroka, starša, žena, učiteljica.

Velikost: za 22,5 x 7,6 x 7.6 cm/ 8.85 x 2.99 x 2.99 palčni

Zmogljivost baterije: 1200 mah

Čas polnjenja: 2 uri

Polnjenje Napetost: DC 5V

Peti Čas: do 6 ur

Maksimalna raven zvočnega tlaka: >115db 1KHz THD

Izhodna Moč: 3W

Material: Aluminij Zlitine

Availble barve: gloden , modra, črna, golden rose

Povejte nam barvo, ki jo želite, ko ga kupite, ali pa bomo poslali v naključno.

Package:

1 x Mikrofon Karaoke

1 x Kabel za Polnjenje

1 x Ročni

Plačilo >> 1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT in vse glavne Kreditne Kartice prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Plačilo mora biti izvršeno v 5 dneh po naročilu.

3. Če ne morete prevzem takoj po naročilu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.

Pošiljko >> 1. Naročila, bo poslana v 4 delovnih dneh po polno plačilo se poravna.

2. Smo le ladja potrdila, da naslov, prosimo, da poskrbite, da vaše naročilo naslov je enak, kot je vaš naslov za dostavo.

3. Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4. Če ne prejmete vaše pošiljke v času, prosimo, Obrnite na Nas pred začetkom spora , smo pa preverite problem in dala rešitev v 24 urah.

Garancija >> 1. 6 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).

2. Pokvarjena izdelki morajo biti vrnjeni v garancijskem roku, morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.

Vrnitev & Vračilo >> 1. Če je predmet, ki je v okvari, naj kupec se obrnite na nas, preden se je vrnil izdelka.

2. Če kupec ne bi radi, da se vrnete izdelek, mi bo celotno ali delno povračilo, ki temelji na podrobni položaj.

Povratne informacije >> Smo poskušali naše najboljše, da bi našim strankam vesel nakupovalno izkušnjo.Prosimo, da Nas kontaktirate, da odpravite vse težave, preden ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bomo lahko dala rešitev v najkrajšem možnem času.

  • Starostni Razpon: > 3 let
  • Spol: Unisex
  • Opozorilo: NOBEN
  • Vrsta: Drugo
  • Igrača Tip Tipkovnice: Otrok Učne In Izvajanju Tip
  • Material: Drugo
  • Številka Modela: Brezžična Tehnologija Bluetooth Mikrofon Karaoke
  • Igrača Glasbeni Instrument Vrsta: Drugo
  • Količina: Drugo
  • Značilnosti: Elektronski

Oznake: bluetooth stranka zvočnik, DJ zvočnik, ana poroko, otroška telovadba, glasba, mic učitelj, bluetooth receiv, bluedio bluetooth mikrofon, echo mic, moj junak univerzami prisotna mic, igra ročni igralec.

Mnenja in ocene

Ybajan Dominikj1990r
2020-11-12
5/5
It is just as in the photo highly recommended
Kolobok55 Ru
2020-10-04
3/5
Damaged arrival!
Oleg Budanov
2021-01-09
3/5
dint charging
Mariya Shabarshina
2020-11-13
1/5
the package did not arrive. fraud.. they didn't even make a refund
Saeha 36
2020-11-22
5/5
Very good

Pripomočki