Bela 62-SMD 3-kos Natančno LED Plošče Notranje zadeve Streho in Strop Kupolaste Branje Svetlobe Paket Za Honda Civic PRILEGAJO Avtomobilu Led

r84584

Nov izdelek

€7.23 €6.14

Bela 62-SMD 3-kos Natančno LED Plošče Notranje zadeve Streho in Strop Kupolaste Branje Svetlobe Paket Za Honda Civic FIT

Funkcije: Ta dražbi funkcije 4 kosov super Xenon HID svetlo high power SMD 3-Oddajnik 5050 LED Natančno Vgradnjo v Notranjosti Lahka Plošča kot Nalašč Namestitvi LED Notranja Kupola Zemljevid Branje Svetlobe Plošče in tovora območje svetlobe, V skupno 62 kosov 3-Oddajnik tip 5050 SMD LED luči

Do 3-krat svetlejša od parka notranjosti žarnice

V ta paket boste prejeli

2 kos 15-SMD-5050 Natančno Prilegajo LED panel osvetlitev za sprednje luči zemljevid

1 kos 24-SMD-5050 Natančno Prilegajo LED panel osvetlitev za center dome luč

1 kos 8-SMD-5050 Natančno Prilegajo LED luči za tovor območje svetlobe Še ena prednost tega modela je njegova kompaktna oblika, ki omogoča, da se prilega v majhnih ohišjih Brez Opozorila Napake kode, žarnice-out opozorilo; Noben računalnik reprogramiranje je potrebno Nižjo porabo energije, shranite cel kup energije

Vgradnjo

Aplikacije Opremljanja tega Natančno Vgradnjo LED Notranja Luč Plošča: Za leto 2008 in up Honda FIT (Jazz) Za leto 2006 - 2012 Honda Civic

Paket je vključeno:

4 X LED avto žarnice = En niz

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O ladijski

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

9. BR kupec, prosimo, navedite cpf ali cnpj, bo bolje za vas, da se je bolj hitro.hvala

Vrne in Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Rockeriada.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

O povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

  • Vrsta Vmesnika: NOBEN
  • Za Vozila Znamke/Modela: Honda
  • Element Teža: 0.033
  • Fitment2: Za Honda Civic 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012
  • Postavka Vrsta: Luči Za Branje
  • Napetost: 12V
  • Led Čip Proizvajalec: 3-Oddajnik tip 5050 SMD LED luči
  • Led Svetlobni Tip: LED Plošče
  • Civic Leto: 2012
  • Vir Svetlobe: led
  • Fitment1: Za Honda FIT (Jazz) 2008 in višji
  • Lumnov: Nižja poraba energije
  • Moč: For 2006 - 2012 Honda Civic
  • Blagovna Znamka: DOACT
  • Xenon Luči Model: Notranjost Lahka Plošča
  • Honda Model: CIVIC
  • Ime Modela: Za leto 2008 in up Honda FIT (Jazz)

Oznake: finance honda civic, sončna plošča, ogledalo honda fr v, honda fit jazz, 220v led plošča, honda civic, led panel, ceil led, Kupola vrata, hood honda civic 2012.

Mnenja in ocene

Nabieva Marzhan
2021-01-31
5/5
На хонда шаттл Гибрид 2016 г/в не подошли по разъёму

Pripomočki