TPO TPE Zadaj in Spredaj Tovora Preprogo Vodotesno Gume Prtljažniku Avtomobila Mat Tesla MODEL X 7 Oziroma 6 Sedežev, AVTO dodatki-2019

r61772

Nov izdelek

€34.68 €21.50

TPO TPE Zadaj in Spredaj Tovora Preprogo Vodotesno Gume Prtljažniku Avtomobila Mat Tesla MODEL X 7 Oziroma 6 Sedežev, AVTO dodatki 2014-2019

Popolno Prileganje - Obleko za Tesla MODEL X 7 Oziroma 6 Sedežev, AVTO dodatki 2014-2019. smo tovora obloge so vsi izdelani natančno po prvotnih avto strukturo.

Varne in Trajne Materiala, - Naša trdna tovora preproge so vsi izdelani iz visoko kakovostne in trpežne gume, ki je brez škodljivih vonj, zagotovitev trajne storitve časa in naše stranke 100% varno.

Humanization Design - Površino kot vzorec Satja, izboljšanje notranje zadeve, ki so iskali in preprečevanje predmetov in krhko blago v prtljažnik od trka.

Enostavno Čiščenje - materialov za naš tovor obloge so primerna za čiščenje.Če je umazan, preprosto vzemite ven in speremo z vodo, cevi, vakuumski ali metlo, ki se lahko hitro pranje proč peska in gramoza v utor.Le vzemite si nekaj minut, da se vaš avto preproge urejeno in lepo.

Garancija zadovoljstva - Bonbo cilj je zagotoviti najboljše storitve in izdelke za naše stranke.Če prejmete pokvarjen ali poškodovan tovor obloge, prosimo, obrnite na nas, mi bo nadomestilo z 1 letno garancijo ali 30 dni za polno nadomestilo.

Tesla Model X 6/7 SEDEŽI Zadaj Prtljažnik mat

Tesla Model X 6/7 SEDEŽI Spredaj Trunk mat

Tesla Model X 6/7 SEDEŽI poln prtljažnik mat

Naše tpe/tpo/ avto tla/trunk preproge

Odlično ujema z notranjostjo obrisi 2017 2018 2019 Tesla Model 3 Trpežna in prilagodljiva gume predpražniki, ostane na mestu, ohranja obliko v kakršnem koli vremenu.Je brez vonja, ko se odstrani iz varno embalažo.Ne bo po nepotrebnem debela in težka.Dobra zaščita za razlitjem in mokrimi predmeti.Ne sme biti za tiste, ki redno določiti njihov zadnji sedeži ravno od postavljeno ustnice lahko v napoto Enostavna namestitev: ga Vzemite iz embalaže padla v zadnji del vašega avtomobila - Končano.To je bil dobesedno, da je preprosto

  • Zelo: tesla model x
  • Premer: tesla model x
  • Dolžina: tesla model x
  • Posebne Funkcije: čiščenje,protecive
  • Polnilo: Sintetičnih Vlaken
  • Širina: tesla model x
  • Vrsta Materiala: TPO
  • Teža: 1.8 kg
  • Popolno Prileganje: Obleka za Tesla MODEL X 7 Oziroma 6 Sedežev 2014-2019

Oznake: model 3 tesla spojler, Avto Fascijo, zadnje okno spojler toyota, c steber, tiggo 4, lether sedeža, tesla model x prtljažnik, 407 večpredstavnostnih, niro, tesla x.

Mnenja in ocene

Mochaloff
2020-09-13
3/5
Too packed away folding part tear was.

Pripomočki