A2 Velikost Retro Zemljevidu Sveta Classic Edition HD Natisnjeni Fino Platno Stenski Zemljevid za Office Dnevna Soba Stenski Dekor v slikah

r55789

Nov izdelek

€7.26 €6.24

A2 Velikost Retro Zemljevidu Sveta Classic Edition HD Natisnjeni Fino Platno Stenski Zemljevid za Office Dnevna Soba Stenski Dekor v slikah

Lastnosti

Barva:Kot Slika

Velikost:60x42cm

Teža::::: 100 g

Tip:Zemljevid

Material:Fino Platno

Značilnost:Nepremočljiva,Ne bledenju

Paket

Roll pakirani v plastični epruveti zagotoviti brez gub na zemljevidu.

Le zemljevid,drugi ne vključuje

Prosimo Opombe

Da bi ohranili natančnost in točnost zemljevidu, mi je glede na dejanski obseg zemljevidu.

To lahko pustite prazno območja na robu zemljevid, ki ga prejmete.

Lahko pride do krajše barva razlika med prejetim fizično sliko in sliko na Internetu.

Ti so običajna manifestacija in ne vpliva na vaše uporabe izdelka.

Dostava

1.Smo preveriti vse elemente pred pošiljanjem.Vsi izdelki so popolnoma novi, nikoli še ni bil uporabljen ali obnovljena.

2.Če obstaja kakršen koli zamudo,se lahko zaradi slabega vremena,neustavljivo silo ali po meri pregled.

3.Če potrebujete element nujno,prosimo, obrnite na nas o dodatnih ladijskega stroškov za Express Shippinglike, FedEx,DHL,UPS,vzemite 5-8days.

4.Nismo odgovorni za napačno ali nedostavljeno naslov.Sprejmemo samo preverjene in potrjene naslov.

5.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen in rezultata.Če želite spremeniti vaš naslov, vas prosimo, spremeniti to najprej, preden boste plačali.

O Vrnitvi

1.Če element je v okvari in ni delo na prihod, nas kontaktirajte v roku 7 dni od prejema okvarjen za popravilo ali vračilo kupnine.Povračilo samo, če za izdelke, poškodovane po pošti ali, ki je v okvari.Postavka se lahko vrnejo v roku 14 dni od nakupa na vaš račun.Vse artikle vrniti, mora vsebovati vse original embalažo.

2.V to postavko so 3 mesecev garancije.Nudimo brezplačno popravilo storitev v 6 mesecih od dneva odkupa.Če je poškodovana, je, ki jih povzročajo nepotrebno obrabo, umazanijo, zlorabe, nepravilne namestitve obratovanje, nezgode ali popravljeno s strani nepooblaščene osebe, garancija postane neveljavna.

3.Vse se vrne, mora imeti predhodno dovoljenje.Prosimo, upoštevajte, da ne bomo sprejeti nobenih napovedi, ki niso bili pooblaščeni za nas.Prosimo, kontaktirajte nas, preden se vrnete izdelek.

4.Kupec je odgovoren za povratno poštnino.Če vprašate za nadomestila v času veljavnega obdobja, vam bomo ponudili povračilo denarja, brez poštnih stroškov.Smo edina odgovorna za enkrat ponovno pošiljanje stroške za zamenjavo zaradi slabega.

Stik z nami

Prosimo, kontaktirajte nas, preden Nevtralne ali Negativne Povratne informacije, se Bomo z vami, dokler ne boste zadovoljni.Naši cilji so vaše 100% zadovoljstvo,svoj posel in svoje pozitivne povratne informacije.Če imate kakršne koli težave z nakupom, sporočite mi, Prosim, takoj andgive mi priložnost, če želite odpraviti to za vaše zadovoljstvo.Bomo odgovor v 48 urah.

  • Cenzuro Kodo: NOBEN
  • Medij: Vodoodporno Črnilo
  • Oblika: Pravokotnik
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: 170101051260
  • Prizori: Stenski Dekor,Učenje in Izobraževanje
  • Material: Fino Platno
  • Tehnika: Spray Slikarstvo
  • Velikost: 60x42cm
  • Teža: 100g
  • Okvir: No
  • Pakiranje: Roll Nakladanje

Oznake: zemljevid plakat svetu, velik zemljevid sveta, zemljevid sveta, svetovni zemljevid, platno mesto, prenosnik prenosnik, collins svetu stenski zemljevid, a3 plakat, svetovni zemljevid, platno umetnosti, papir steno svetu, svetovni zemljevid okvir amazon.

Pripomočki