Drsnik za oblikovanje abstraktnih vejice, BPW.slog, Vodo nalepke na nohtih, sd5-2030

r531

Nov izdelek

€0.87

Barva drsniki lahko določen na vse ozadju laka.Risbe ostane svetlo in jasno pod vsako plast (vrh ali prozoren lak).Film sam na drsnike je pregledna.Načrtovanje (voda nalepke) je bil razvit v Rusiji in prejeto svetu priznanje.Veseli smo, da vam ponudimo naše najboljše blago.Drsnik je možnost za okrasitev nohtov s posebnimi nalepkami.V BPW.slog drsniki so na tanek, elastičen film, ki ga je zelo priročno za delo.Popolnoma se razteza in enostavno leži na nohtih.Svetlo in jasno risbo bo popoln dodatek za vsak noht.Film je pregleden in po uporabi ga v bazo zveze-le Risba ostane.Uporabiti ga je mogoče za vsak premaz-prozoren lak ali top.To je pravi drsnik design (voda nalepke), ki je bil razvit v Rusiji, in prejeli priznanje po vsem svetu.Veseli smo, da vam ponudimo naše najboljše izdelke.Drsnik design - možnost za okrasitev nohtov s pomočjo posebne nalepke.BPW.slog drsniki so na tanek, elastičen film, ki je zelo priročen za delo z.Razteza dobavitelj in lahko poravna, na nohtih.Svetlo in jasno sliko bo odličen dodatek za vsak noht.Film je pregleden in se razpusti po nanosu na podlago - le sliko, ki ostaja.Uporabiti ga je mogoče za vsak premaz prozornega laka ali top.

  • Blagovna Znamka: BPW.slog

Oznake: ogljikov bmw s8xr, skp leto womens, capa asus šok, poceni, lepo darilo, skp xsmax kitty, pokrovček rezervoarja n16 t3, capa 51 kubura, skp xxl hip hop, skp x3 nfc lesa.

Mnenja in ocene

Mariagutej
2020-10-06
5/5
I received the parcel very quickly, literally within a week order arrived in Norilsk. All sliders correspond to the photo. In the work did not try. Looks great!

Pripomočki