Tlak pnevmatik Širino in Globino profila Tekalne plasti 2-v-1 Digital Pnevmatike Profil z Ključnih Verige za Avtomobile, SUV, Tovornjaki in Večina Vozil

r525

Nov izdelek

€4.86 €3.99

Tlak pnevmatik Širino in Globino profila Tekalne plasti 2-v-1 Digital Pnevmatike Profil z Ključnih Verige za Avtomobile, SUV, Tovornjaki in Večina Vozil

Značilnosti:

1.Ukrepi tako tlaka v pnevmatikah(vsaka po 0,35-6.80 Bar ali 5-99PSI) in tekalne plasti globino(0-16mm).

2.Switchable branje za mednarodno uporabo.

3.Esay, da se Glasi Velik LCD Zaslon, Samodejni Izklop za Varčevanje z Energijo, Tekalne plasti Sonda je Trajen Kovinski ne iz plastike.Color bar luči označuje različne pnevmatike stanje.

4.Ta merilnik Vključuje pasom & ključnih verige plus načrtovanih Vodilnih črt Načrta za Enostaven Prijem.

5. 2 replacable gumb baterije vključene.

Opis

Skrbijo za vaše pnevmatike

Poročajo, da proćelav pnevmatike, pod/nad napolnjene pnevmatike so glavni vzrok za prometno nesrečo.Sproti preverja vaše pnevmatike staus enostavno sami s priročno pnevmatike profil.

2-v-1 pnevmatike profil

Majhna naprava z 3 * 1.5 * 0.85 palcev, ukrepe tlaka v pnevmatikah(PSI, BAR, kpa, Kg/cm2 ) in tekalne plasti globina (mm, cm )

Switchable branje za mednarodno uporabo

Več enot zagotavlja natančne meritve: Tlačno Območje: 0.35-6.80 Bar ali 5-99PSI z Natančnost: +/-2% PSI; Tekalne plasti pravilo razpon: 0-16mm z natančnost: +/-0.3 mm

Velik LCD zaslon

1.38 * 0.85 palca velik LCD zaslon zagotavlja visoko identifikacijsko branje številk.Svetle barve lamel bi jasno navedbo vaš avto pnevmatike stanje.

Pnevmatike Profil

Zgrajena s kovinsko ključnih verige, ki lahko pomagajo zbirati in organizirati gause enostavno.

Enota konverzije:

1 KG/CM2=14.2 PSI

1 KG/CM2=0.98 BAR

1 KG/CM2=98.0 KPA

Seznam Vsebine:

Tlak Pnevmatik Gaugex1

Opomba:

1. Sprednje kolo avtomobila je za 2,5 zračni tlak, in zadnje kolo je za 3,0 zračnega tlaka.

2. Sedem sedeži in off-road vozilo 3.5 zračni tlak na sprednja kolesa in 4.0 zračni tlak na zadnja kolesa.

3. Tlak v pnevmatikah splošnega avtomobilskih gum je pod 2,5, in tlak v pnevmatikah določenih modelih razlikuje.Standard tlaka v pnevmatikah splošnega avtomobilov, ki je označena na doorpost od glavnih vrat in na rezervoar za gorivo skp.V poletnih mesecih, vreme je relativno vroče, pnevmatike so enostavno razširiti, in zračni tlak je nižji kot pri običajnih letnih časov, je približno 2,3, ki je nižji od standarda.

4. Da bi skupaj s svojim tipke je bolje, kot da ga hranite v vaš avto.Izpostavljanju na soncu toplote lahko vplivajo na zmogljivosti izdelka ali celo povzroči nevarnost.

  • Uporaba: Za vozila SUV vozila In Najbolj Univerzalno Vozil
  • Ime Izdelka: Globino Profila Tekalne Plasti
  • Številka Modela: Pnevmatike Profil
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Ime: Pnevmatike Profil
  • Material: Kovinski plastični
  • Vrsta: Pnevmatike Merilnik Tlaka

Oznake: ključni merilnik 2007, tovornjak priklopnika, profil tekalne plasti, ukrep pnevmatike, original merilnik tlaka v pnevmatikah, voziti kolo, tovornjak, polje prestavi, menjalnik obratno, avto na ključ, merilniki pnevmatike.

Pripomočki