Walkie-talkie Dve Wav Rele Polje Sprejemnik Oddajnik Za Kenwood Baofeng Motorola HYT Wouxun Puxing Dva Načina Radio

r466

Nov izdelek

€29.31 €14.95

RPT-2K Walkie-talkie Dve Wav Rele Polje Sprejemnik Oddajnik Za Kenwood Baofeng Motorola HYT Dva Načina Radio

Opis: Ročni radio uporablja trenutno na trgu za osnovno uporabo stopnja v 400-470MHz, največ moči 5W, to walkie talkie v javni razpis razdalje lahko dosežete 5-8 km, medtem ko je v gosto mestnih, ampak le na kratki razdalji od 1-2 km ali manj.Da bi imeli na dolge razdalje, komunikacijske, moramo repetitorja.Standard repetitorjev so visoki stroški, in se lahko zapleteno, da namestite, tako da je bilo potrebno za enostavno in poceni repetitorja.Operacija je zelo preprosta, in ne napajanje potrebujete, ne potrebujete, da spremeni katero koli del radio, Vse kar potrebujete je samo dveh ročnih radijskih sprejemnikov in priključite kable na zunanji mikrofon vhod/spk vrata (2.5 mm in 3,5 mm).z uporabo dveh ročni walkie talkie slušalke jack je sestavljen iz zelo praktičnih majhne rele postaje, prek rele polje.Podrobnosti : Repeater Za 2PCS Ročni Radio Dva-način Rele: DA Dolžina kabla: 190 cm v skupno 2 kabli Barva: Črna, kot je na sliki Značilnost: Repetitor Uporabite Za Walkie Talkie Za Povečanje Govori Razdalje nad 10KM, dvosmerno komunikacijo (sprejem in prenos ) Namestitev: Dve Ročni dvosmerni Radii, povezati z repetitorja prek slušalke plug, kot kažejo fotografije WeightL 92 g Delovni način 1. Transponderja podatkovnih posredovanje (diferencialni in konvencionalne rele postaja), stroj, ki je kot signal, za uplink sprejemnik, B pralni kot signal podatkovnih oddajnik.Dosegel rele namene. 2. Dvosmerna posredovanje, pralni upravitelja, B pralni emisij.B pralni prejeli, pralni emisij.Za doseganje dvosmerna posredovanje funkcijo. 3. Rele polje za avdio sprožilec način, ko v uporabi, kot je prejeti signal walkie talkie pri polni glasnosti!

Področje uporabe: 1. Povezavo med rele črpalke in rele postaja 2. Rele postaja signal pokritost signala razširitev 3. Na področju gradnje kabelske erekcijo 4. Podzemni rudnik 5. Gradbena jama 6. Prepust sili reševanje 7. V-U preseka rele 8. Mala klet in tla walkie talkie signala povezava 9. Veliko dejavnosti in drugih priložnostih uporabo v sili!Antena / diplexer nameščene aplikacije: 1. Edinstven multiplexer: dve ročni računalnik priključen rele postaje, kot so peerless multiplexer, dve strani pa je treba biti posebej z dvema antena!Dve antena mora biti postavljen navpično!In med njima poskusite razdalje!Vsaj ne manj kot 5 metrov! (dve walkie talkie antena bi se izognili vzporedno z erekcijo!) 2. A duplexer: nakup ustrezna frekvenca / moč duplexer, z "na skupno" dve telefon, antena izhodnega priključka, oziroma razširitveno za duplexer pošiljanje in prejemanje koncu, nastavite igralci holding tabela ustrezno frekvenco (pogostost mora biti skladna s duplexer).A duplexer primeru, štafeta postaja tako dolgo, kot je treba, da vzpostavi povezavo z anteno!In za postavitev antene nima posebne pozornosti!Samo poskusi, da prosim! 3. Priporočamo uporabo duplexer, ker duplexer rele postaj ko je antena ni posebnih zahtev!Tako dolgo, kot višina, je dovolj, da. 4. Priporočamo uporabo "original Kenwood" ali "Motorola" blagovna znamka walkie talkie"!Kot rezultat stranke za uporabo domačega non-standard, walkie talkie in povzroči rele box ne deluje!Nonself na proizvode, ne odgovarja za posledice iz stranke!Eno / dve poti rele polje frekvenco nastavite poziv: 1. V eno smer rele polje posredovanje način (konvencionalna rele postaja način)!Stroj prejme signal, B pralni prenos signala.Pošiljanje / prejemanje pralni mora biti nastavljen na dveh različnih frekvencah, frekvenca je višja od konvencionalnih oddajnik nastavite sprejemnik frekvenco in visokim / nižja, visoka / nizka frekvenca razliko od 10M, pogostost razlika je, večje je boljše. 2. V eno smer rele polje v procesu z uporabo jack ne obratno povezavo, drugače trunk polje ne bo delovala. 3. Dvosmerna rele polje vtič, ne razdeliti, vhodno / izhodni, dvosmerni rele polje posredovanje način: stroj, ki prejme B emisij, B emisij pralni prejeli A.V zadevah, ki potrebujejo pozornost: 1. Rele polje za avdio sprožilec način, tako da, ko uporabljate kot walkie talkie glasnost vaše najvišje, drugače se lahko pojavijo ne pošiljate članice. 2. Kot so prenos zakasnitev je predolgo (več kot 3 sekunde), konvencionalna, ker walkie talkie posredujejo antena v bližini debla polje preblizu povzroči signal motnje, ki jih povzročajo rele polje!Lahko uporabite za reševanje problematike motenj zunanjih interfonski antena!Paket je vključeno: 1PCS X dvosmerna rele polje (Obstajajo tri vrste rele škatle (2 vrsti K tip 1 tip M, tip).Prosimo, bodite pozorni na izbiro pred nakupom.)

  • Številka Modela: Dve Poti Rele Polje
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: fartalk
  • Postavka Vrsta: Kabel

Oznake: radio kenwood, primeru, da motorno kolo e6s, prenosni radijski skener, telefon nokia, wouxun, puxing px 777, hytera radio slušalka, ham radio, antena baofeng, retevis vhf.

Mnenja in ocene

Pussynka777
2021-02-07
5/5
ok...

Pripomočki