Medenina Kisika O2 Senzor Razširitev Distančnik Adapter Fix 45mm - M18 x 1,5 2PCS

r46268

Nov izdelek

€7.06

MEDENINA Kisika O2 Senzor Razširitev Distančnik Adapter Fix 45mm - M18 x 1,5 2PCS

Številka: JXSS004B Material: železo prevleka barve cink Barva: sedem barv Velikost: notranji in zunanji premer navoj M18*1.5. Dolžina 45 mm, Teža: 50 g Vsebuje: 1 KOS Package: enotni paket polybag Ustrezno: general motors Funkcija: pregled motorja glede popraviti M18 x 1,5 senzor ranljivosti Prednosti: široko paleto tesnjenje, vpenjanje, dustproof in vodotesen, enostaven za namestitev, enostaven zagon S posebnimi orodji, kot nalašč natančnost in ponovljivih niti Imamo različne vrste kisika senzorji, dobrodošli, da se pozanima

Dostava Podrobnosti

1.Prosimo, potrdite svojo Naslov previdno, ko vam bo naročilo,vam bomo poslali izdelke, da ga na enkrat po tem, ko plačila ni prejela. 2.Izdelki so poslane iz Kitajske z letalom;doseči večini držav within15-30 delovnih dni. 3.Pišite nam, če ne prejmete izdelkov v 45 dneh,in vas prosimo, da nas 3 delovnih dni za preverjanje nedostavljeno paket in razlog,Če je to naš problem,bomo povračilo denarja za vas.

Plačilo

1.Sprejemamo alipay,paypal,western union,TT tukaj. 2.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI 3.Prosimo, poskrbite, da preberete celoten descriptiom in se strinjate s transakcijo pred nakupom.

Povratne informacije

1.Zanašamo se na naš ugled in zadovoljstvo za uspeh,zato je vaše mnenje je zelo pomembno za nas,prosim, pustite dobre povratne informacije, da nas, če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev. 2.Nam je mar za naše cenjene stranke,in vedno se bomo potrudili, da vam pomagamo. 3.Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave,smo razumeli, koncertov in frustracij vaše morda,in bomo potrudili, da reševanje težav. 4.Prosim email nas pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje vseh sporov, na mestu,pomagali vam bomo rešiti težavo.

  • Vrsta: Vrsta Ogrevanja
  • Tip Senzorja: Piezoelektrični
  • Linearni: Razširitev Distančnik adapter Fix 45mm
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Ločljivost: Razširitev Distančnik adapter Fix 45mm
  • Ponovljivost: Razširitev Distančnik adapter Fix 45mm
  • Merilno Območje: Razširitev Distančnik adapter Fix 45mm
  • Občutljivost: Razširitev Distančnik adapter Fix 45mm
  • Histerezo: Razširitev Distančnik adapter Fix 45mm
  • Blagovna Znamka: JIAX

Oznake: 3 faze ssr, 12v baterija kolo, logotip masko, nahrbtnik steklenico imetnika, baterija m18 milwaukee, 50A Rele, srečen nogavic, m18 milwaukee, bd disk, pol nazaj bikini.

Pripomočki