Otroci Montessori Igrače Otroška BusyBoard Sponke Usposabljanja, Ki Bistveno Izobraževalne Senzorično Odbor Za Toddlers Ntelligence Razvoj

r32742

Nov izdelek

€12.44 €8.70

Opis:

Zaponke imajo različne vrste, kljuko in zanke trakovi, pasovi, zadrgo torbe, rog zaponke, snap, torbe, gumbi, shoelaces in nabor ABC črke in 123s kavljem in zanke.Ta plošča vsebuje veliko zanimivih dejavnosti, in vam ni treba skrbeti za vaše malčke dolgčas ves dan.Oblikovanje na različnih ravneh zahtevnosti, ki bo dovolj, da bi pritegnili otroke pozornost in obresti, vendar ne dovolj, da bi preprečila njih.Mnogi otroci radi mečejo stvari, ki je razlog, zakaj smo to pokaže mehka tkanina, izdelana iz lesenih plošč.Za razliko od drugih zaseden deske, je gladka in nima nobenih vogalov in ne bo bolelo vaš dojenček.

Značilnosti:

1. Lahko pritrdite kavelj in krog črke na zunanji površini.Naučiti črke in prešteti na zabaven način, da shranite v zippered žep.

2. Odlično potovanje igrače.Lahek ročaj design, ta malček odbor je enostaven za prevoz in zabavo.Načrt je kot nalašč v velikosti in se lahko prožno postavi v najbolj plenic torbe ali šolske torbe.V konfiguracije, ki zahtevajo izključi, jo lahko zamenjate, zaslon naprave.

3. Razvijajo osnovne spretnosti, medtem ko igranje: To montessori-zgleduje izobraževalne igrače lahko mladim pomaga graditi domišljijo in kognitivne sposobnosti, hkrati pa omogoča starejšim, da razvijejo roko oči usklajevanja, spretnosti za reševanje problemov, in se Naučiti, da obleko, na lastno hitrost.

4. Odlično darilo za majhne otroke: Ti montessori igrače lahko uživali v starš-otrok čas s svojimi otroki.Lahko uçite jih, črkovanje in štetje ali dokazati, kako to storiti.

5. Posebej za majhne roke, trajno.

6. Dostojno darila za rojstni dan, Božič, noč Čarovnic, Zahvala, itd.

Specifikacija:

Razširjena velikost: približno 11 x za 17,7 cm

Zložena velikost: približno 11 x 8.8 cm

Material: mehko tkanino in se počutil

Seznam Vsebine:

Otroško igro Krovu*1

  • Tema: Poklici
  • Starostni Razpon: 14 Let & Up
  • Opozorilo: igra s starši
  • Številka Modela: montessori igrače otroška
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Podpora: Padec Ladijskega Prometa/ Trgovina

Oznake: eva strani, 400 breadboard, montessori igrača, montessori, mb102, baby montessori, montessori lesena igrača, busyboard, modrost polje, baby senzorično.

Pripomočki