4 Pack Morskih Strojne opreme, Hitro Sprostitev Pin Premer 5.8 mm Dolžina 140mm Polno 316 Nerjavnega Jekla, Bimini Top Pin

r31978

Nov izdelek

€13.23 €7.01

4 Pack Morskih Strojne opreme, Hitro Sprostitev Pin Premer 5.8 mm Dolžina 140mm Polno 316 Nerjavnega Jekla, Bimini Top Pin

Funkcije: Srebrna -iz Morskih Razred 316 Nerjavnega Jekla ,zelo trd in odporen na korozijo -Quick javnost zatiči so gospodarne, zatiči, ki se lahko uporabljajo v obeh vojaških in gospodarskih opreme.Trdna telesa gradnje z neposrednim spomladi naložen žogo zagotavlja zanesljiv operacijski lastnosti.Visoka strižna zmogljivosti jekla daje največjo moč za vse aplikacije. -Pogosto uporablja v različnih Ladjedelništvo, opremljanje ladje.Specifikacije: Dia :5.8 mm/2,0 mm Dolžina: 60 mm/40 mm Teža:za 22,5 na pc

Pakiranje:

4 kos Hitro Sprostitev Žogo, Pin na Veliko

Pošiljko in Plačilo:

1)Pls pustite mi pravi naslov!Mi ne bomo odgovorni za paket, ki se vračajo zaradi kupca problem (kot da si doma, napačen naslov, itd.)

Kitajska je Post običajno traja 2-3 tedne, se ne moremo biti odgovorna za spremljanje in prosim pozitivno obrnite na lokalni pošti, če ne boste prejeli.Mi ne bo odgovoren za izgubili ali odsotni sledenje evidence za Kitajsko Mesto.

Če u želite izbrati varnejši in hitrejši način, kot so EMS, Prosimo, da dodatno Plačati pristojbino.EMS ponavadi traja 5-7 delovnih dni s polno zapisov.

2)smo ni odgovoren za zamudo pri dobavi, vključno z, vendar ne omejeno na carinski poštnina preverjanje,stavke,višje sile ipd.

3)Kot kupec,to je vaša dolžnost, da plača davka, ko bi se naročila iz tujine,naši cena ne vključuje obdavčena,DDV,ali druge ročaj stroškov.

Pogoji:

1. Prosimo, da nas o tem obvestite v roku 15 dni (odvisno od datuma napotitve).

2. Vrne prispevke, ki MORAJO imeti vsi ORIGINALNI embalaži in pribor.

3. Povratno poštnino in zavarovanje dajatev so nevračljive za vračanje predmetov.

4. Returne/exhange pošiljko kakovosti, bomo ponudbo prosto po službi vzdrževanja, da problem kakovosti blaga(vračilo ali zamenjavo novo pošiljko).

  • N. W: Približno 22,5 g na pc
  • Ime: Morski Strojne Opreme, Hitro Sprostitev Pin
  • Dia Jekla: 5.8 mm/2,0 mm
  • Količina na veliko: 4 kos
  • Vrsta: Popravilo Kit
  • Dolžina: 60/40 mm
  • Material: 316 nerjavnega jekla
  • Velikost: 5.8mm Quick Release Ball Pin
  • Blagovna Znamka: MIZUGIWA
  • Uporaba: Jadrnica Bimini Top Deck Tečaj Morskih strojne opreme

Oznake: dojenje blazine, baoshidi svileni šal, penis veliko, brez odlašanja, citrine veliko, bimini top 4 lok, nastavite nogavice bele, bimini top 4 vrstice, brother mfc 9330cdw, bimini čoln vrh.

Pripomočki