Avto Trunk Lid Pomlad, Da Prtljažniku Avtomobila Pokrov, ki se Samodejno Odpre Za Honda Civic Fit Soglasju Tok SSF CRV Odyssey Pilotni Jazz Legende

r31922

Nov izdelek

€14.12 €12.71

Avto Trunk Lid Pomlad, Da Prtljažniku Avtomobila Pokrov, ki se Samodejno Odpre Za Honda Civic Fit Soglasju Tok SSF CRV Odyssey Pilotni Jazz Legende Vpogled Potni list Mesto

Barva: modra, rdeča, zlata Material: Visoko Vsebnostjo Ogljika Zlitine Beležke: 1. Različni modeli imajo različne uteži trunk lid; 2. Prtljažnik je opremljen z različnimi izdelki, kot so izolirani bombaž in repni plavuti.Zato je nemogoče natančno ugotoviti, ali 1 pc pomlad je dovolj, tako da je paket prodajamo je za 1 par !

✔ Velja za avtomobile, katerih trunk lid ni mogoče odpraviti samodejno. ✘ Če avtomobilski prtljažnik je opremljen s hidravlično palice, ne morete namestiti vzmeti. ✘ Ne uporablja za hatchback, terenska, SUV.

Po namestitvi, prtljažnik, pokrov bo samodejno porastu, primerno, da dajo ali sprejmejo stvari.

Visoko vsebnostjo ogljika zlitine material, močne in odporne na obrabo, močno elastičnost

Dolžina se lahko prilagodi prosto, in elastična sila lahko nadzoruje prosto.Nastavljivo matico načrta za boljšo pomlad sile.

Prilagodite pomlad, ustrezna dolžina (razdalja med dvema, ki visi točk), mesto montaže je prikazano na sliki.spomladi kavelj je pokrito z cev za zmanjševanje trenja.

  • Material:
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Barva:

Oznake: finance honda civic, honda fit jazz, honda accord, honda accord znotraj, avto nalepke, honda ssf, honda partner, 2020 honda civic, ročaj honda transalp craft 700, Prtljažnik.

Mnenja in ocene

Satterwhitedrew
2021-01-28
5/5
Items are received as described.
Khaireed
2020-12-05
5/5
Previously ordered such springs on Aveo T300, installed without problems. But here on Kia Rio 3 install so far failed. We need to work something out. Question solved.
Pointblank208
2020-12-28
5/5
received today after 25 days in pakistan very good quality packing was good satisfied.
Krzysiek Any
2020-11-09
5/5
Very good product as advertised and if it worked well

Pripomočki