Za 0,6 Ekstra Dolgo Teleskopsko Obrezovanje in Držite Bypass Pruner Max Rezanje Sadja Izbirnik Drevo Rezalnik Vrt Dobave

r318

Nov izdelek

€12.04 €7.83

Bullet Točk:

1、2 Dolge Noge: premium kratek doseg cut in držite drevo pruner, trmast in super lahke aluminija roko, 2 dolge noge, ki je idealen za dosego obrezovanje visoko veje, vejice, listi ali grmičevje in prickly rastlin ter sadja izbirnik.

2、Enostaven za Rezano: obvoznica drevo obrezovanje lopper glavo z ostro britev rob rezila in pomaga kljuko, 1/2 palčni čisto zmanjšanje zmogljivosti, nizko trenje non-stick prevlečeni drsenje rezila bi vsak rezanje lažje.

3、Utrujenost, Zmanjšanje: ergonomski ročaj je oblikovan za pomlad nakladanje in preobratu omogočiti rezanje znova, s čimer se zmanjšuje utrujenost.Kompozitni akcija pomlad sistem ima napetost bar, dokler se ne sprosti, da se prepreči veje iz padca.Na brivnik je varen in enostaven za uporabo, ki je najboljša izbira za vrt dekoracijo orodja.

4、Vsestranska Uporaba: pruner se lahko uporablja, da poberem večina sadja, veliko ali majhno, mehko ali trdo.

5、Primernih Priložnostih: Na pruner je primerna za družine, sadovnjaki, parki, njive, vrtove itd.

Specifikacije:

Material: aluminij zlitine, jekla in ABS

Teža: približno 0,25 kg

Velikost: približno 0,6 m/23.62 v

Seznam Vsebine:

1*Drevo Pruner

  • Končna: Premazan
  • Blagovna Znamka: VAHIGCY
  • Material: Drugo
  • Pruner Tip: Bypass
  • Obrezovanje Orodje Tip: Loppers
  • Funkcija: Teleskopsko

Oznake: vrt pruner, kača drevo nož, pruner, pruner samurai, zbiralec sadje, secateurs za vrt drevo, tulec obrezovanje škarje, zbiralec sadje, bypass obrezovanje škarje, bypass izpušnih plinov.

Pripomočki