U Formi Nekaj Vibrator Sex Igrače za Odrasle Ženske Daljinski upravljalnik Vagine, G Spot Massager Klitoris Stimulator Ženski Masturbator

r30621

Nov izdelek

€22.96 €11.49

10 Način Vibrator za Nekaj G-Spot Spodbujanje U Tip Brezžične Silikonski Vibrator Hlačke Masturbirajo Ženske Vibrator Sex Igrača za Odrasle

Funkcija Vibracijsko frekvenco: 10 frekvenca Material: ABS + silikona Največ raztezanje dolžina: 18,5 cm Polnjenja: polnjenje prek kabla USB Barva: vijolična, črna,Roza Zmogljivost baterije: 250ma Nepremočljiva: 100% nepremočljiva življenje Hrup:

Brezžični Za Boljše Udobje

To vaginalne vibrator je opremljen z daljinskim upravljalnikom, tako da bi bilo kot nalašč wthether za par igra za solo masturbacija.Brezžični nadzor razdalje je okoli 5 metrov.Vklopil vibrator in pa njo, če je pa poredna ali misbehaving, kaznovanje njo, nadzor in gledal njo, ki uživajo sama.To je čudovita izbira za vložitev par bližje in se naučite več o drug drugemu v veselje.

10 Sex Načini Izbirate

Ta G-spot stimulator prihaja z 10 neobvezno z vibriranjem frequensies, lahko izbirate počasi boža za hitro thrusting, šibka pulziranja za močne vibracije, to silikonski vibrator ima vse načine potrebujete, da bi dobili več climaxes.Raziskati več načinov za zabavo s BOMBOMDA vibrator.

100% ČISTEGA SILIKONA

Odličen silikonski material otip svilnato gladko in mehko.Bi vam najbolj udobno uporabo izkušnje.Visoko kakovostnega silikona tudi zagotavlja 100% vodotesen.Enostaven za čiščenje in shranjevanje.

Tiho Vibracij

Čeprav je ta analni vibrator je zelo močna, vendar je high-end motor je še vedno mirno na najvišji nastavitev, boste lahko uživali v igranje časa ne moti ljudi, od soseda.

Nepremočljiva Design

Ta vibrator je v celoti pokriva telo-varno silikona, tako da ste lahko prepričani, uporabite v bathub ali tuš brez skrbi.Ni polnjenje luknjo zato nepremočljiva ravni, ki je celo višja.

USB Baterije

S priročno polnjenje način, lahko preprosto napolnite ta močan vibrator z mobilni telefon polnilnik, računalnik, napajalni banka s pomočjo priloženega kabla usb.Lahko uživate 1 uro igrajo času, ko je v celoti napolnjena.

ZAUPNE POŠILJKO

Vsi izdelki prihajajo v diskretno embalažo za vaše zasebnosti varovanju.Nudimo 7/24 spletno storitev .Vzemite brezplačno obrnete na nas, če imate kakršne koli težave.

  • Blagovna Znamka: BOMBOMDA
  • Material: Silikonski
  • Številka Modela: S02015=50
  • Vrsta: G-Spot
  • Nespodobno Sliko: No
  • Postavka Vrsta: Vibratorji
  • Velikost: anal plug Vibrators
  • Spolnost: No
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blago Certifikat Kakovosti: ce

Oznake: mod, prostate massager, rudnik seks igrače, ulica ženska oblačila, seks igrače, bdsm igrač, vibrat, seks stroker, moški masturb, dildo vac u zaklepanje, yeain masturbator človek.

Pripomočki