Pamping viseči mreži, Stol, Zunanji Vrt, Spalnica pohištvo Očesa Neto Viseči Stol Za Otroka Odraslih Swing Leni Stol Mreže viseče mreže

r30390

Nov izdelek

€16.02 €15.06

Opis:

1. Sprostite telo in um z uporabo swing predsednik visi čipke viseči mreži.

2. Udobje in sprostitev.Čipke swing neto stol se lahko uporablja kot lahka, zibelka in zibanje stol branje stol in sprostitev, meditacijo stol, tako da je razveseljivo, gugalnice zunaj, uživajte v naravi, ostali v sončnem zahodu, se sprostite ob bazenu ali v salonu.Palubi, poslušanje dež, črički, ptičje petje ali tiho stargazing noč, itd.

3. Ki veljajo za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem dodatne naprave, kot so družina, spalnica, sunbathroom, otroška soba, dnevna soba, itd.Dodajanje čar vrtovi, dvorišča in krovi, vsestranskost, je dovolj, da služijo kot viseči mreži, stol, soba zaslon ali edinstvene umetnine.

4. Prenosni in enostavno visi, se lahko izselili skoraj kjerkoli.Bo končal v nekaj minutah.Lahka teža, enostavno shranjevanje in prevoz.Enostavno visi s stropa, dreves ali katero koli trdno projekcijo, ki lahko podpirajo svojo težo.

5. Ročno izdelana etnične slog enoličen viseči mreži, swing slog za vsak dom, da bi moda in edinstveno noto.Izdelava 100% ročno bombaž.Ročno pranje.Preprečiti prostem

Funkcija:

1. Majhna teža, enostavna za prenašanje ali shranjevanje.

2. Primerna za dvorišču, kampiranje, lov, pohodništvo, turizem, itd.

3. Lahka in močna, zelo udobno.

4. Raztezajo vaše telo dolžine, tako da se lahko spočijete od glave do peta.

5. visi popolnoma na verandi ali podružnic.Udobno zibelka stoli kmalu bo postal vaš najljubši kraj za počitek.

Specifikacija:

Material: Bombaž vrvi neto

Barva: Bela

Tip: 2 Tip Opcija

Velikost: 130*100cm/51.18*39.37"

Teža capatity: 120 kg

Paket je vključeno:

1x viseči mreži Stol

  • Starostna Skupina: Odrasli
  • Slog: Očesa
  • vzorec: Bela
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: A-3
  • Velikost: Single-person
  • Vrsta: Viseči mreži

Oznake: tabor swing stol, loveseat, prostem oprema pohištvo, poceni vrt swing stol, pohištvo terasa, pegless, viseči mreži na prostem, stokke vrtni stol, Viseči Mreži, Swing, mini pohištvo vrt.

Mnenja in ocene

Aziza06 90
2020-11-16
1/5
...

Pripomočki