Pletene Tkanine Košarice Za Kruh Služijo Pladenj Za Hrano, Sadje, Sladice Kozmetični Shranjevanje Košarico Kuhinja Namizni Kopalnica Organizator

r30319

Nov izdelek

€4.25 €3.19

Opis: Material:polipropilen vlaken Velikost:36 x 14 x 8 cm Barva:Kot na sliki kažejo, Količina:1 x Kruh Pladenj Značilnosti: 1.Izdelana iz trpežne, dobro-razred ročno tkane polipropilenskih vlaken.Ne Bo Plesen Kot Naravnega Ratana. 2.Odlično za prikaz in služijo kruh loafs,baguettes,pecivo,sadje, zelenjava, kruh, postrežbe hrane, shranjevanje ali prikaz.Prav tako lahko uporabite kot ulov vseh jed za ključe, denarnice, mobilni telefon in še več. 3.Ko uporabljate te košare, gladke tkanine pasu se lahko zaščitite vaše roke od boli.--Varna izbira za vas. 4.Zaradi svoje tkati naravo, vodo in zrak lahko gredo, čeprav to.Je bolj sanitarni za hrano ali druge predmete. 5.Osvežilna design in subtilna teksturo ta kruh košarica je super dekor kos za vaš dom.Paket je vključeno: 1 x Kruh Pladenj Opomba: Velikost ročno merjenje imajo lahko nekatere napake, to je v območju ±1 cm, ki so v dejanski velikosti, velja, da je dejanski predmet.Zaradi različne svetlobne pogoje fotografiranja, barve, slike se lahko razlikujejo od dejanskega izdelka.Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.

  • Številka Modela: Pletene Tkanine Kruh Košarico
  • Material: Protja
  • Uporaba: Hrana
  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Vrsta: Shranjevanje Košare
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: hrana pladenj za, hecare kopalnica organizator, krokodil usnja tote, kvadratni tkane pladenj, obrat tkane košarico, bambus banneton kruh košarico, kotu pletene košare, štruce kruha v košarico, kopel pladenj, košarice za kruh.

Mnenja in ocene

Tatyana Lav
2020-12-30
5/5
I just LOVE it! - Good quality - Fast shipping - Multiple uses - Best seller

Pripomočki