Aibecy X1000 USB2.0 Optičnega Dual Camera Dokument Kamere, optični bralnik A3 Zajem z LED OCR Video Posnetek Pretvoriti v PDF Formatu

r30310

Nov izdelek

€87.20 €67.14

Značilnosti:

【Dual Camera Optičnega】: 3264*2448(8 milijona slikovnih pik)glavne kamere za dokumente ali predmete, optično branje, 1600*1200(2 milijona slikovnih pik)sub kamera za portretno fotografiranje.Sub fotoaparat lahko zavrtite 270°horizontalno.

【Visoka Hitrost Pregledovanja】: Samo kliknite miško, potem boste lahko dobili sliko v približno 1 sekundo, zelo učinkovito.Višina scanner je nastavljiv, in scan velikosti do A3. Podpora fotograranje/neprekinjeno fotografiranje/timing neprekinjeno fotografiranje.

【Praktičnih Funkcij】: Podpora color/sivo/črno-belo skeniranje, samodejni popravek, ID kartice, ki se združujejo, sliko, ki se združujejo, nastavite vodnih žigov.Podpira OCR funkcijo(lahko prepoznamo v angleščini in Kitajščini), ki lahko pretvori v format slike v urejanje word format.Podpora za izvoz slike v formatu PDF in TIFF formatu.

【Poučevanje in Izobraževanje】: se lahko uporablja ne le v pisarni, ampak tudi za poučevanje v realnem času, prikaz, pripis.Podpora tabla funkcijo kontrast slike, zaslon platforme, pisno pero, radirka in drugih učnih pomožna orodja.Podpora zaslon za snemanje, lahko snemate poučevanja video prožno.

【Drugi】: Z LED light design, 3 stopnje svetlosti, se lahko prilagodi glede na izdelek, ki uporabljajo okolje.Osnovno ploščo z 2 * USB širitev pristanišča.Osnovno ploščo je snemljiv in enostaven za uporabo.

【Široko Uporabo】 : Pogosto uporablja v urad, banka, knjižnice, bolnišnice, v razredu, na spletu poučevanja, kaligrafijo in slikarstvo, usposabljanje, itd.Učinkovito lahko izboljšali učinkovitost dela.

Specifikacije:

Znamka: Aibecy

Model: X1000

Material: Aluminij Zlitine + Plastike

Videz: Snemljivo Ploščo

Scan Vrsta: Dokumenti, dokazne listine, osebne izkaznice, potni list, upoštevajte, slike, tri-dimenzionalni materiala, predmetov, itd.

Fotografiranje Velikost(Max.): Velikost A3

Hitrost branja: Približno 1 sekundo

Glavni Fotoaparat Ločljivost: 3264*2448(8 milijona slikovnih pik)

Sub Fotoaparat Ločljivost: 1600*1200(2 milijona slikovnih pik)

image Color: 24 bit

Format slike: JPEG, GIF, BMP, TIF, PDF, itd.

Vmesnik: USB 2.0

Način Ostrenja: Določen Poudarek

Vir svetlobe: Naravna Svetloba & LED Luči

Sistem Podpira: P4 ali drugih CPU z enako uvrstitev, 512M pomnilnika ali več, Podporo za operacijski sistem Windows 2003/ Windows XP/ WIN 7/ WIN 8/ WIN 10 z USB 2.0 adapter za kartico, MS Neposredno X9.0 ali več.

Namestitev Programske Opreme Jezik: Kitajski/English

Postavka Velikost: 33.0 * 33.0 * 29.0 cm / 13.0 * 13.0 * 11.4 v

Element Teža: 1046g / 36.9 oz

Paket Velikost: 38.0 * 37.0 * 11.2 cm / 15.0 * 14.6 * 4.4 v

Package Teža: 1674g / 59.0 oz

Opombe:

Ni združljiv, za MAC sistem.

Knjiga skeniranje ni podprto.

Boste morali priključite čitalnik na računalnik preko priloženega USB kabel najprej, in nato namestitev relativno programske opreme je potrebno pred uporabo optičnega bralnika.Lahko dobite programsko opremo od priloženi USB disk.

Višina je nastavljiva.Lahko ustrelil A3, ko ste jo dvigniti, in lahko ustrelil A4, ko ga spustite.

Seznam Vsebine:

1 * Skener

1 * Ploščo

1 * USB Kabel

1 * USB Diska

1.Originalni izdelek slike so na voljo za stare stranke.

2.Debelo/dropshipping tako podprta, prosimo da nas kontaktirate, če potrebujete več razsutem stanju ceno ali hitrejši dostava.

3.Mi ladje po vsem svetu, ki jih na Kitajskem post,HK post EMS,DHL, Fedex,in tako naprej,glede na vašo izbiro pri dajanju naročil.mi smo nezmožen za nadzor dostavo časa,ker se obdelujejo s strani Tretjih oseb, storitev.

4.Storitev tranzitni čas je, ki jih prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo,zlasti med prazniki.

5. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Če se kaj naredi, nezadovoljni in jezni, prosimo, obrnite neposredno na nas, preden zapustijo Povratnih informacij.Potrudili se bomo rešiti problem, dokler ga ne izpolnjuje.

2. Če ste zadovoljiti s točko, prosimo, dodajte naši trgovini najljubši seznam in pustite pozitivne povratne informacije (5stars) za spodbujanje nas! ?

3. Prosimo, ne puščajte koli negativna ali nevtralna povratne informacije ali odprete kateri koli spor, brez komunikacije z našo servisno ekipo, prepričani smo, da lahko rešijo problem za vas popolnoma na prijazen način !

  • Blagovna Znamka: aibecy
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: aibecy skener, optični bralnik a3, prenosni skener tiskalnik a4 dokument, fotoaparat canon usb, kurio tablet, skener kodak i2400, a4 scanner, a3 skeniranje, a4 document scanner, ocr skener.

Pripomočki