Strokovno Zamenjava VR Igra Glavo Trak Nastavite z Vrha Traku Pad Zadnje Streme Tipke za Oculus Prizadevanju VR Slušalke Pribor

r29790

Nov izdelek

€12.37 €7.30

$USD 0.76

$USD 0.42

$USD 0.86

$USD 0,5

$USD 4.2

$USD 2.12

$USD 8.72

$USD 0.00

Značilnosti: Udobno Nošenje v: glavo pad učinkovito zmanjšuje in stanja težo pritiska.Glavo ploščica je sestavljena iz treh delov, vodja podpore pasu, in na vrhu traku tipke in nazaj pasu blazine, ki se lahko uporabljajo posamično ali v celoti set, ki je primeren za večino ljudi, obliko glave.

Visoko-kakovostni Materiali: set je izdelan iz visoko kakovostnih PU usnja in pene blazinice, ki zagotavlja, da je čisto površino in soft povezave so vedno ohraniti.

Enostavno Čiščenje: Ti glavo trak blazine so čvrst in vzdržljiv, in imajo visoko viskoznostjo kavljem in zanke zapiralo, ki ga za preprosto namestitev in uporabo.

Mehko in Vgradnjo: PU pena je zelo mehka in primerna za glavo obris, tudi če se na glavo trak je izrabljena za dolgo časa, to ne bo povzročilo neprijeten občutek.

Mala Nasvet: slušalke za Oculus Prizadevanje in nosilec za Headform niso vključeni!

Specifikacije:

Ime: Primerna za Oculus Prizadevanju head-mounted usnje pad set

Barva: črna

Teža: 100 g o

Material: PU+Goba

Seznam Vsebine:

1*Slušalke Usnje Pad Set (slušalke za Oculus Prizadevanje ni vključen)

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

  • Blagovna Znamka: SHZONS
  • Številka Modela: -
  • S USB: -
  • Združljiv Znamko/Model: Drugo

Oznake: quest 2 trak, igra dodatki igre, quest2, noč soba dodatki, pokrov oculus, pribor gamings soba, oculus rift, oculus pad, oculus trak, oculus prizadevanju zaščitnik.

Pripomočki