1Pcs Držo Korektor Nazaj Oklepaji Ramenski Pas Ledvene Podpore Pasu Humpback Preprečevanje Telo Poravnati Slouch Stiskanje Bolečine R

r29720

Nov izdelek

€36.98 €22.18

RM17744605850273817

O izdelku:

1. Držo, Pravilno - Naše drže korektor, ki je narejen z humanized design, vam pravilno stiskanje, da boste za nazaj in pasu, ki je tako koristno, da se prepreči humpback ali držo popravek, ki vam pomaga pri stand višji in straighter.

2. Primeren Za Vse Spolov - vso družino lahko koristi od te drže korektor, ki je popolnoma nastavljiv in oblikovana tako, da vse spolov.Učinkovito znebiti ramena, hrbet, in bolečine v vratu od zvini, mišični krči, in seve.

3. Oblikovanje telesa-To nazaj zaviti oklepaj lahko uporabljajo oblikovati svoje telo svobodno, v skladu s svojimi pogoji, zaradi česar boste videti bolj vitko, dolgo uporabo, tudi lahko izgubite vaš maščobe iz trebuha, je lahka teža in tanek, Neviden, lahko se nosi kot spodnje perilo.

4. Izdelana iz dihanje žametne tkanine, S oblikovan aluminij zlitine bar z dobro plastičnost, popolno prileganje, enostaven za nošenje in čisto.Snemljiv mehki prsih pad vas naredi bolj udobno, enostavno čiščenje.Navijanje design omogoča bolj stabilno.Znotraj izdelani z nedrsečo trakovi, lahko učinkovito preprečuje premikanje.

5. "NAHRBTNIK" design-z humanized nahrbtnik design, 48 cm/19 palca podaljšali načrta, celovito pravilno in zaščito vaše hrbtenice, ne vpliva na prsni koš in trebušno dihanje, ne omejuje v gibanju ramena in roke.

MULTI-FUNKCIJSKI

Držo, Pravilno –

Naše drže korektor, ki je narejen z humanized design, vam pravilno stiskanje, da boste za nazaj in pasu, ki je tako koristno, da se prepreči humpback ali držo popravek, ki vam pomaga pri stand višji in straighter.

Primeren Za Vse Spolov –

Cela družina lahko koristi od te drže korektor, ki je popolnoma nastavljiv in oblikovana tako, da vse spolov.Učinkovito znebiti ramena, hrbet, in bolečine v vratu od zvini, mišični krči, in seve.

Oblikovanje telesa-

To nazaj zaviti oklepaj lahko uporabljajo oblikovati svoje telo svobodno, v skladu s svojimi pogoji, zaradi česar boste videti bolj vitko, dolgo uporabo, tudi lahko izgubite vaš maščobe iz trebuha, je lahka teža in tanek, Neviden, lahko se nosi kot spodnje perilo.

Visoka kakovost-

Izdelana iz dihanje žametne tkanine, S oblikovan aluminij zlitine bar z dobro plastičnost, popolno prileganje, enostaven za nošenje in čisto.Snemljiv mehki prsih pad vas naredi bolj udobno, enostavno čiščenje.Navijanje design omogoča bolj stabilno.Znotraj izdelani z nedrsečo trakovi, lahko učinkovito preprečuje premikanje.

"NAHRBTNIK" design-

"NAHRBTNIK" design-z humanized nahrbtnik design, 48 cm/19 palca podaljšali načrta, celovito pravilno in zaščito vaše hrbtenice, ne vpliva na prsni koš in trebušno dihanje, ne omejuje v gibanju ramena in roke.

Material: žamet & aluminij zlitine

Velikost:

S: obleka za trebušni obod 65-80 cm/26-31inch

M: obleka za trebušni obod 80-93 cm/31-37 cola

L: obleka za trebušni obod 93-108 cm/37-43inch

Barva: črna

Paket vključuje:

1Pcs* Držo Korektor Nazaj Oklepaji

RM17744605850273819

  • Blagovna Znamka: YQQGD
  • Material: Drugo
  • Učinek: Sprostitev Bolečine Zaradi Bolezni
  • Številka Modela: A01311
  • Dropshipping: Da,
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: telefonska podpora pasu, ledvenih, nazaj pasu, celotno držo korektor, korektor postur, bolečina, arthriti, zračni ledveni oprijem, korektor držo vibracij, moški držo.

Mnenja in ocene

A Nikitin57
2021-01-09
5/5
I haven't tried yet, it came soon, thank you very much!!!

Pripomočki