NOVO Tipkovnico Za Sony Vaio VPC-EB Laptop Belgijski (BITI) Postavitev 148793091

r21511

Nov izdelek

€19.68

Postavka Specifikacija : Nov Sony Vaio VGN-EB Series Portugalska Postavitev Tipkovnice: NE Barva: črna Pogoj: Brand New Združljivi Modeli: Zamenjajte Del Številke: 1-487-930-91, 148793091 Plačila sprejemamo plačila le preko PAYPAL.Politika Vračanja / Garancija 1. 30 dan vrnitev obdobju. 60 dnevna garancija. 2. Prosimo, sporočila, e-pošto ali pa nas pokličite, da pridobite številko RMA pred vrnitvijo element. 3. 15%, obnavljanje pristojbina se zaračuna za vse vrnjene artikle ugotovljeno, da je v delovnem stanju. 4. Predmeti vrnejo poškodovan bodo prejeli delno vračilo, ki temelji na stanje predmeta. 5. Vsi vrnjeni izdelki morajo imeti originalni pred nedovoljenimi posegi etiketi ali vrnitve ne bo sprejet.Dostava 1.Smo le ladja na PayPal naslov za dostavo.Prosimo, poskrbite, da bo vaš PayPal naslov za dostavo pravilen pred oddajo plačilo.Mi ne bo odgovoren za postavka izguba zaradi napačne ali neznan naslov. 2. Vaš element, ki bo objavljeno v 1-2 dneh, ko so bila sredstva obračunavajo. 3. Naročila so odposlana iz ponedeljka do sobote. 4. USPS in FedEx dostava možnosti, ki so na voljo.Oskrba Če potrebujete drugih predmetov ali delov, ki jih ni mogoče najti v naši trgovini, vas prosimo, da nas obvestite in bomo lahko naredite nabavi za vas.Če potrebujete več količina, kot smo na voljo v naši trgovini, prosimo, sporočite nam, in smo lahko proizvede zadostno količino iščete in vam s wholesales ceno.Mednarodna Naročila Kupec je odgovoren za vse carinske pristojbine in uvoznih davkov.O nas vrhunsko Laptop deli distributer od leta 2002. Lahko bi dobili, ne samo ugodno ceno, ampak tudi garancijo čas in strokovno poprodajne storitve.Bomo popravilo vseh večjih blagovnih znamk, računalnike in Apple Mac, ipad, naše storitve obsegajo: Zamenjaj in končaj, zdrobljen zasloni, ohišje, nepravilna klaviature, matične plošče, itd.Prosimo, da nas kontaktirate za ponudbo.Povratne informacije

Vedno smo se potrudili za 100% zadovoljstvo strank.Prosimo, kontaktirajte nas, preden ga pustite nas Nevtralna/Negativne povratne informacije,in bomo rešili problem za vas na enkrat.

5 star povratne informacije nam bodo zelo cenjeni!

  • STANDARD: Belgija Standard
  • Združljiv Blagovne Znamke: Sony
  • Blagovna Znamka: zylife
  • Številka Modela: 148793091

Oznake: tipkovnica prenosnik sony, a1706 tipkovnico, tipkovnica za sony vaio vpc, vpceb, rc530, tipkovnice sony vaio pcg, tipkovnica vaio, sony vaio, tipkovnice sony vaio vpc, prenosnik samsung rv515.

Pripomočki