Pregledna Primeru Zajema Anti-Scracth Zaščitna torbica za Nintend Novo 2DS LL/XL Kristalno Jasno Primeru za Novo Nintend 2DS LL/XL

r20967

Nov izdelek

€5.66 €3.96

Pregledna Primeru Zajema Anti-Scracth Zaščitna torbica za Nintend Novo 2DS LL/XL Kristalno Jasno Primeru za Novo Nintend 2DS LL/XL

Posodobljeno Različico:Popoln roko proces, vam različne vizualne občutek.Zaščita naprave pred vsakdanje udarci, praskami, prahom in prstnimi odtisi.

Udobno:Ergonomska Primeru vam Lahko udobno izkušnjo, preprost za oprijem in svetlobe.

Visoko kakovostni material:Trdi Nazaj primeru je izdelan z Visoko kakovost materiala.Ultra-tanka, lahka teža in odporna na udarce.

Prenosni:vam ponujajo različne vizualne občutek, preprost za oprijem in svetlobe.Kompakten in prenosen, priročno nosite kamorkoli greste s to zadevo.

Enostaven za uporabo:ohišje je sestavljeno iz dveh delov, enostavna demontaža, kompakten in prenosen.Natančno cut-out pomagal dostopa do vsakega gumbi.

Package:

1 * Zaščitna torbica za Nintendo Novo 2DS LL/XL

Plačilo & Pošiljke:

Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila

1. Če želite nižja Carinska deklaracija vrednosti, prosim, pustite sporočilo na da, vendar morate prevzeti tveganje ob istem času.

2. Čas dostave je odvisen od destinacije in drugih dejavnikov.

Garancija In Reklamacije:

Največ blaga ponujajo 30 dni garancije.(nekaj posebnega izdelki so pripomnil na opis)

Pogoji In Povratnih Informacij:

1. To je zelo pomembno za vas, da preverite morebitne sporočila v e-poštnem ali v Rockeriada.si red prvih treh dneh po plačilu, saj je zelo verjetno informacij, ki vas čaka na odgovor, da bi izogibanje zavlačuje pošiljanje paketa.

2. Vsaka druga vprašanja, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem roku.

3. Če ste nezadovoljni zaradi katerega koli razloga, prosim, ne biti hitro zapustiti negativnih/nevtralna povratne informacije.Smo trdo delati, da poskrbite, da vsaka stranka 100% zadovoljstvo.

Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom negativno/nevtralna povratne informacije.Mi bi poskušali naše najboljše, da pomaga rešiti problem.

  • Združljiv Znamko/Model: Nintendo
  • Nintendo Model: Nintendo New2DSLL
  • Blagovna Znamka: Čas Lastnik
  • Številka Modela: za Nintend Novo 2DSLL/XL

Oznake: ll, ds xl, 2d nalepka, 2d, 2d primeru, xl, 2dsxl, n3ds xl, 3D Primeru, ndsi xl.

Pripomočki