Menen sušilnik za Lase Imetnik Steno, Vgrajen sušilnik za Lase Viseče Stojalo Z Organizator Pokala Shranjevanje Rack za Kopalnico Brivnica Umivalnici

r196558

Nov izdelek

€8.66 €6.24

Opis:

Sušilnik za lase imetnika in pokal design poleg tega imajo kopalnico dodatki, kot so zobna ščetka, glavnik, zobna pasta, kozmetika ličila, hairbrush, in tudi pospraviti grdo prostor in bi vam čisto in urejeno kopalnico.Sušilec za lase organizator z gladko roba lahko zaščiti pred boli, preprečuje sušilec za lase, zdrsne ven.Wall-mounted namestitev ustreza vsak tip stene, lep videz ustreza vašim kopalnica popolnoma.

Značilnosti:

[Široko uporabna] sušilnik Za lase nosilec je primeren za vse vrste las sušilci s usta premerom manj kot 8 cm/3.14 palca.

[Storage Rack]sušilnik za Lase organizator z valjasto rack lahko shranjevanje glavnik ali krtačo, da vaša kopalnica videti bolj čista in gladka.

[Stabilno Namestitev] sušilnik za Lase viseče stojalo z nohtov-brezplačno nalepke zagotavljajo dolgoročno uporabo.

[Težka] glavni del je izdelan iz visoko kakovostne ABS, čvrsta in težka telo, ki zagotavlja trpežnost in dolgo življenjsko dobo.

[Prihranek prostora] Priročen in preprost svoje življenje in prihranite čas iščejo sušilnik za lase, ki je primeren za ozek prostor in priročen za shranjevanje sušilnik za lase.

Specifikacije:

Način: S Bar;Brez Bar (Opcija)

Barva: Bela;Sivi Barvi (Opcija)

Material: ABS

Namestitev: Lak-brezplačno Nalepko

Uporablja usta premer: 8 cm/3.14 palčni

Velikost izdelka: 23*13*9 cm/9.05*5.11*3.54 palčni

Paket Velikost: 22*14*10 cm/8.66*5.51*3.93 palčni(S Bar);26.5*11.5*9 cm/10.43*4.52*3.54 palčni(Brez Bar)

Package Teža: 250 g/0.55 lb(S Bar);300g/0.66 lb(Brez Bar)

Package Seznam:

1 * sušilnik za Lase Imetnika (sušilnik za Lase, ki niso vključene)

1 * dodatna Oprema

1.Originalni izdelek slike so na voljo za stare stranke.

2.Debelo/dropshipping tako podprta, prosimo da nas kontaktirate, če potrebujete več razsutem stanju ceno ali hitrejši dostava.

3.Mi ladje po vsem svetu, ki jih na Kitajskem post,HK post EMS,DHL, Fedex,in tako naprej,glede na vašo izbiro pri dajanju naročil.mi smo nezmožen za nadzor dostavo časa,ker se obdelujejo s strani Tretjih oseb, storitev.

4.Storitev tranzitni čas je, ki jih prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo,zlasti med prazniki .

1. Če se kaj naredi, nezadovoljni in jezni, prosimo, obrnite neposredno na nas, preden zapustijo Povratnih informacij.Potrudili se bomo rešiti problem, dokler ga ne izpolnjuje.

2. Če ste zadovoljiti s točko, prosimo, dodajte naši trgovini najljubši seznam in pustite pozitivne povratne informacije (5stars) za spodbujanje nas! ?

3. Prosimo, ne puščajte koli negativna ali nevtralna povratne informacije ali odprete kateri koli spor, brez komunikacije z našo servisno ekipo, prepričani smo, da lahko rešijo problem za vas popolnoma na prijazen način !

  • Imetnik Površinske Dodelave: Drugo
  • Namestite Slog: Stenske Tip
  • Vgrajena: KOTIČEK
  • Material: ABS
  • Številka Modela: sušilnik za lase imetnika
  • Rok Material: Plastični
  • Število Stopnjah: Eno Stopnjo

Oznake: sušilnik za lase imetnik wall mount, vrata za lase, držalo za lase, sušilec za lase imetnika, suho imetnika, lase steno, kopalnica sušilec za lase imetnika, sušilec za lase imetnika, držalo za sušilnik za lase v kopalnici, lase rack.

Mnenja in ocene

Kevin Mci76
2020-11-06
3/5
In the photo, the holder for the price is whiter, in life with a yellow shade

Pripomočki