Vinil Stenske Nalepke Prvak Ni Narejen Za Gimnazijo (Muhammad Ali) Vklesan Ozadje Modi Doma Dekoracijo Slikarstvo DW1098

r191846

Nov izdelek

€7.19 €5.32

velikost

Vse slike v tej oglas ne predstavljajo dejansko velikost nalepke.Prosimo, preberite dimenzije na stran za več podrobnosti o izdelku: 1. V dimenzionalni napaka 1~2 cm, ker je izmerjena v vodoravni smeri. 2. Zaradi velikosti modela, nekatere stene decals je lahko imate več delov. 3. Prilagodljiva velikost

Prvotni modni preprost luksuzni družinski vklesan stenske nalepke, dekorativne slikarstvo

Vinil Stenske Nalepke Prvak Ni narejen Za Gimnazijo (Muhammad Ali) Vklesan Ozadje Modi Doma Dekoracijo Slikarstvo DW1098

Več Barv Na Voljo

Na voljo v različnih velikostih in druge barve.Kontaktirajte nas in bomo vam razumno ceno.Vse slike izdelkov so fizične, svetlobne, in računalniški monitorji, ki povzročajo barvne razlike z dejanskimi izdelki.Končna barva se bo ob upoštevanju dejanskega izdelka

Navodila Za Namestitev:

1. Zagotoviti, površina je gladka, se ne držijo na grobo ali neravne površine. 2. Izberite mesto, ki ga želite uporabiti, čiščenje pepela in mazivo, da je suha in čista. 3. Držijo smernic, slike, video, ali svoje ideje. 4. Peel off papir in potem vztrajati na steno, zgladi od sredine na levo in desno. 5. Za velike stenske nalepke, traja 2 ali več ljudi, da ostanejo kot nalašč; 6. Vinil stenske nalepke so odstranljive, vendar je ni mogoče prestaviti. 7. Samo olupimo in prilepite, ne lepilo ali kemikalij.

Q: ali Lahko ugotovim, odstranite nalepko?

A: Da, lahko enostavno odstranite jih počasi piling.Kadar se uporablja za vozila, boste morda morali ogrevanje za pomoč (sušilnik za lase).

Q: ali Lahko naredimo nalepke različnih velikosti?

Odgovor: Prosimo, obrnite na nas za zagotovitev dimenzije.Če smo lahko izpolnjujejo vaše zahteve, bomo poskrbeli za navedek.

Q: Lahko smo prilagodite barve potrebujem?

Odgovor: Da, imamo veliko barv

Q: Lahko smo prilagodili nekatere nalepke potrebujem?

Odgovor: Da, prosimo, obrnite na nas in nam povejte svoje potrebe, če mi lahko izpolnjujejo vaše zahteve, bomo poskrbeli za navedek.

Dostavo in storitve

Preberite te pogoje skrbno preden ponudbe: 1. Sprejmemo samo plačilo preko PayPal, prosimo, prepričajte se, da imate veljavno PayPal račun, preden ponudbe, ne prevzemamo velike količine E-Check (elektronski ček) 2. Vse blago bo odpremljeno na kupca PayPal naslov.Preden plačilu, prosimo, poskrbite, da je vaš naslov v PayPal tekme naslov, ki ste nam želite poslati. 3. Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 48 ur po prejemu plačila, razen ob koncu tedna. 4. V večini primerov mednarodni ladijski promet traja približno 15-60 dni.Smo poskušali naše najboljše, da vam zagotovi najbolj zanesljiv in cenovno dostavno službo.Ampak včasih mednarodnih dostave je močno odvisna od lokalnih običajev in poštne storitve.Če se vam mudi, prosim, pustite nam sporočilo pred oddajo naročila.Čas dostave praznikov (Božič, Kitajsko Novo Leto, itd.) lahko traja dlje kot običajno, prosimo, dodajte 5 do 10 dni zamude za oba. 5. Če imate kakršno koli dostava težave, vas prosimo, da se obrnete na nas, mi vam bo dala zadovoljiv odgovor.Ne bi priložnostne razprave.Še enkrat hvala! 6. Morebitne uvozne stroške krije kupec. 7. Po prejemu element, kupca zgodnji potrditvi bodo zelo cenjeni. 8. Ker vaše povratne informacije so zelo pomembne za razvoj našega poslovanja, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, smo iskreno vas vabimo, da nas pusti pozitivne povratne informacije (pet zvezdic).Ste porabili 1 minuto, vendar je to 1 minuto je za nas zelo pomemben. 9. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije, se bomo dela z vami, da odpravite vse težave.hvala!

Dekor vaš bome:primeren prostor zahteva izredno kolokacija

Wall Art Vklesan Dekorativne Nalepke Vinyl, To je dogodek, ki krasi stene vsak prostor, dodaja zabavno vzdušje in spremeni vaš stene v lepo umetniško delo, to preprost in izviren design bo popoln.Izberite velikost, ki vam je všeč, da dodate dotik barva v vaš dom, ki dopolnjuje tipične bele stene, in različni odtenki so primerni za dekoracijo.Te poceni in visoko kakovostnih pvc materialov, ki se lahko uporabljajo za dolgo časa in se lahko uporablja za gladke stene.Lahko ustvarite svoj lasten slog v nekaj minutah in to stenske nalepke je kot nalašč darilo za dekoriranje družinski prijatelji in družino.

Zid je tale

Dobrodošli Na Moji Trgovina In Uživajte Vaše Nakupovanje!!!Smo strokovni proizvajalec Vinyl Rezanje nalepke nalepke .Visoka kakovost naših vinil materiala na Kitajskem.Lahko nudimo vse vrste modno oblikovanje in osebno izdelka v skladu z izpolnitev vaše zahteve.Bomo zagotovili popusti za veleprodajnih naročil, vljudno prosim, da nas kontaktirate za navedek.Drop-dostava na voljo je tudi.Prosim, pustite nam sporočilo o imenu, ki jo želite napisati, na nalepke.Priporočamo eno ime, vendar, če boste zahtevo lahko naredimo dve imeni (brez dodatnih ceniku) Prvi začetno črko začetnico, ostalo so male.Z veseljem vam bomo pomagali z vseh vprašanje, dizajn, ideje, ki jih morda imate.Smo lahko razvijejo svojo idejo (brez dodatnih ceniku), Če ne morete najti, kjer zapustiti informacije se,prosim, dokončanje nakupa,in kontaktirali vas.

  • Cenzuro Kodo: DW1098
  • Številka Modela: DW1098
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Kako da prilagodite: kontaktirajte nas za ladijski promet, velikost, barvo, količino, preden naročite
  • Scenariji: STENE
  • Tema: Znaki
  • Specifikacija: Single-piece Package
  • Kakovost: Nepremočljiva zaščito pred soncem non-strupeno okolju zaščiten
  • Blagovna Znamka: namrace
  • Material: PVC
  • vzorec: Letalo Stenske Nalepke
  • Končal velikost: 27x59cm 55x125cm
  • Funkcija: Šport stenske nalepke doma dekor
  • Slog: Muhammad Ali ponudbo šport stenske nalepke
  • barve: Črna, bela, rdeča, zlata, rjava, modra, vijolična siva zelena oranžna roza rdeče vino
  • Razvrstitev: Okno Nalepke
  • Okolju Prijazno: Odstranljiva Okolju prijazno stenske nalepke
  • Vsebina: grafiti osebno wall art plakat
  • Pakiranje Podrobnosti: 1 nalepka + 1 list prenos
  • Primerna za: Dnevna soba Telovadnici steno, stekla

Oznake: gmg, za dom, vrata nalepka, vodja muhammad ali, španski stenske nalepke, obleko muhammad ali, interkom nepremočljiva, ali plakat, jackson majica, polje plakat.

Pripomočki