6M DIY samolepilne Keramične Ploščice Vrzel Trak Mildewproof Dekorativni Kotu Strani Robovi Trakovi Nalepke

r190918

Nov izdelek

€5.15 €5.10

Značilnosti:

Lep dom dekoracija, da bi preprečili keramične ploščice prostor plesni, s svojo nazaj lepilo, priročno gradnje.

Opozorilo:

1. Prosimo, da gradbišča suha in čista, in jo držijo ravne enkrat toliko, kot je mogoče.Če se ne prilepijo prvič, nežno potegnite ga s tem izklopite, da se zagotovi, da se lepilo površina je v dobrem stanju, nato pa compact je s prsti.

2. Ne prilepite večkrat, se ne dotikajte lepilo z roko, bo to vplivalo na oprijem.

3. Ne raztezajo in prilepite tesnilni trak, ki bo skrči in vpliva na normalno prilepite učinek lepilo.To ni priporočljivo, da uporabite stene, kjer steni je v prahu, mokro z vodo in cementnih površin.

4. Po vztrajanjem tesnilni trakovi, pritisnite dvakrat ali trikrat s prsti, tako da se lahko popolnoma pritisnili proti dobro tesnilni trak brez dotika vode ali gibljejo pred sušenja.

5. Tesnilni trak lahko odločajo za uporabo šivalni agent v krajih, kjer ni šiv levo, kot so robovi linijo in notranjem kotu.

Specifikacije:

Barva: Srebrna, Bela, Črna, Zlata, Rose Gold

Velikost: 6,2 mm/0.24", 7,5 mm/0.3", 10 mm/0.39", 15 mm/0.59", 20 mm/0.79"

Teža: 108g, 114g, 164g, 222g, 316g

Uporaba področje uporabe: primerna za stropni omet linijo, robovi line, vrata in okenski okvir, TV ozadju stene in druge dekoracije

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

2. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

1 Roll X samolepilni Trak

  • Številka Modela: Samolepilni trak

Oznake: kopalnica kotu trak, pečat trak, strešnik nepremočljiva, pečat trakovi, vrata avtomobila trakovi, washi tape tanek kovinski, samolepilni kuhinja keramika nalepke nepremočljiva a, baby odbijača trakovi, lepilni trak za kopel, keramični trak.

Pripomočki