TQMSMY Moda Bombaž Baseball Kapa s šcitnikom moški vrnitev žoge Klobuki Za ženske Hip hop Gorras kosti Vezene Volk Kape Kamiondžija Klobuki TMDHL

r190488

Nov izdelek

€10.93 €6.55

Ime :TQMSMY Moda Bombaž Baseball Kapa s šcitnikom moški vrnitev žoge Klobuki Za ženske Hip hop Gorras kosti Vezene Volk Kape Kamiondžija Klobuki TMDHL Znamka : TQMSMY Fit Glavo Okoli : 56-59 cm Fit Ljudi : izobraževanje Odraslih Moških in Žensk Seanson : Pomlad, Poletje, Jesen Dostava

Večina naše ponudbe, se spodbuja z brezplačnim prevozom (izbrane države), ki jih na Kitajskem Post Air Mail , več kot 2 KG po EMS/DHL.Prosimo, da izberete dostava slog, preden postavite vaše naročilo, če morate blago nemudoma.

* Elemente, ki so dobro zapakirane z opp paketov,podpiramo dostava po Kitajskem Post Air Mail (20-60 dni); EMS/DHL, prosimo, počakajte 10 do 20 delovnih dni, da dosežejo.

* Če morate zmanjšati izdelka, vrednost prijavi,prosimo, obvestilo nas.Če vse uvozne dajatve ali pristojbine, ki so kupca odgovornost.

Plačilo

Sprejemamo Alipay.Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor, DEPOZITNI

Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni

Vrnitev

Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.

Vse naše ponudbe so podprta s 100% garancijo na zadovoljstvo, če iz kakršnega koli razloga ne boste zadovoljni ,ga lahko vrnete izdelek, da nas v to je prvotni pogoj za vračilo kupnine ali zamenjave.Preden mailing nam nazaj element, vas prosimo, da nas kontaktirate za natančne vrniti&izmenjavo navodila.Se bomo vrnili ves denar, razen za odpremo in ravnanje pristojbin po tem, ko smo prejeli vaše vrnete elemente.Pozornost prosim, vse vrnitev stroški pošiljanja se zaračunajo s kupcem.

Povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

  • Material: Bombaž
  • Ime Oddelka: Za odrasle
  • Fit glavo okoli: 56-59 cm
  • Klobuk Velikost: Ena Velikost
  • Trak Tip: Nastavljiv
  • Spol: Unisex
  • Slog: Priložnostne
  • Številka Modela: TMDHL
  • Postavka Vrsta: Baseball Caps
  • Blagovna Znamka: TQMSMY
  • Vzorec Tipa: Risanka
  • barve: 6 Barv

Oznake: klub klobuk, logotip caterpillar skp, porodniški bluze in zgornji deli oblačil za nosečnice, opere baseball skp, biker klobuk, kamiondžija, skp jamont, delovni zaščitni pokrov, kamiondžija skp, cactus jack.

Mnenja in ocene

LavellWofford
2020-11-09
5/5
It is as seen in the image, the cap is of good quality. It can be adjusted from the back. Very fast delivery! Happy with the purchase.
Barakudaz
2020-10-25
2/5
Poor quality
Atleta Chucho
2020-09-25
5/5
Very beautiful, they are exactly as in the description and in the pictures. And the delivery time is very good, considering the current epidemic conditions. I recommend the product and the seller.

Pripomočki