Hydroponics Polje Sistem Inteligentne Celoten Spekter Rastejo Svetlobe Soilless Gojenje Notranji Vrt Planter Rastejo Lučka Vrtec Lonci

r189850

Nov izdelek

€76.12 €61.65

Tehnične Specifikacije:

Barva: Bela

Vode Kapaciteta: 4L

Eno-čas sajenja količina: 12 rastline

LED luči, delovni čas: samodejna osvetlitev čas je 14 ur na dan.

Ventilator delovni čas: delo za 30 minut in počiva 30 minut

Črpalka, delovni čas: delo za 30 minut in počiva 30 minut

Plug: EU plug

Napetost: 220V

Skupna moč: 23W

Velikost izdelka: 13.8 x 10.2 x 8.9-15.2" (Nastavljiva višina)

Značilnosti:

【ZDRAVO & VSESTRANSKI】Zasnovan brez tal tehnologijo za gojenje rastlin, opremljena z 12 sajenje stroki, ki je varnejše in bolj zdravo. (Stroki in Hranilne raztopine, ki niso vključeni).Omogočajo gojenje sveža zelišča, zelenjava, solata zelenja, cvetja in več, s zaprtih vrtnarjenje sistem.

【ZNANSTVENIH RASTLIN FILL LIGHT】Posebno zasnovan celoten spekter LED grow light lahko zadovoljijo različnih fazah rasti rastlin in razsvetljavo del se lahko nastavita v višino, da bi si zagotovili ustrezno količino svetilnosti za vsak obrat in zagotovi vašo rastlina dobi dovolj svetlobe.

【SMART NOTRANJI VRT KIT】Izdelana s inteligentni nadzorni plošči z enostavno in priročno delovanje.LED zaprtih prostorih, raste na vrtu je samodejno 18 ur na 6 ur off.Brez skrbi, za pozabili vklopiti lučka ugasne!

【BULIT V VENTILATORJI in VODO ČRPALKA】Inteligentni sistemi za prezračevanje in kroženje vode sistem za sajenje, da poskrbite, da je naprava korenine dobijo dovolj hranil in pomaga korenine, da dihajo in rastejo še hitreje.

【NIVO VODE VIDIKA OKNO】Veliko vode, prostora za shranjevanje, bolj priročno.Nivo vode vidika oknu, ni treba skrbeti ne vidim nivo vode, pustite, da veš, kdaj in koliko vode svoj notranji zelišča in sobne rastline.

Vsebina Paketa:

1x Hydroponics Raste Sistem Kit

Obvestilo:

1. Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.Pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

2. Barve imajo lahko drugačne kot razlika zaslon,pls razumeti.

  • Vrsta: Vrtec Lonci
  • Blagovna Znamka: Meigar
  • Material: Plastični
  • Končna: Premazan
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: rastejo hydroponics sistem, bonsaj rose, igarden smart vrt, 450LM, vrečko vrt, 150w rastejo led, godox softbox, cob celoten spekter led rastlin bela, vrtovi lonci, led vijak.

Pripomočki