Visoke kakovosti Edinstveno Obliko Lesene Sestavljanke, Uganke Skrivnostno Cat Puzzle Za Odrasle, Otroški Izobraževalni Puzzle Interaktivna Igrača

r189588

Nov izdelek

€9.84 €5.21

Bullet Točk:

1、Lesene Sestavljanke Igro: Jigsaw puzzle igra, ki lahko spodbujajo koordinacijo oči in rok, izboljšuje koncentracijo, potrpežljivost, logičnega razmišljanja in reševanja problemov, sposobnost.Možganov teaser uganke bo prinesla bolj zabavno.

2、Naravnih Temo Puzzle Set: Uživajte prosti čas s tem puzzle!Naše lesene sestavljanke je klasično in praktično.

3、vrhunskih Materialov: iz formaldehida-brezplačno Baltskem breza, visoke kakovosti, arhivski papir in barvanje zaščitno plast.Obesite na steno ali prenesti na druge, za zahvalo.Končni velikost je okoli 16.6x28.6 cm/6.54x11.26in, in debeline približno 5 MM/za 0,2 leta.

4、Idealno Darilo: Iščejo premišljen rojstni dan ali praznik darilo?Te edinstvene lesenih uganke so odlična izbira!Bi vaše ljubljene radostni čas, puzzle je primerna za družino in prijatelje.

5、Trpežna in odporna proti Koroziji: iz Formaldehida-brezplačno basswood gradivo, predstavljeno z gladko površino zdravljenje, kakovostna, trpežna in odporna proti koroziji, in pokaže z zaščitno plast, ki je doživela okolju prijazno barvanje zdravljenja.Lahko visijo na steni, ali prenesti na druge, za zahvalo.

Specifikacije:

Barva: barvno sliko

Količina: 138pcs

Material: les

Sestavljanke velikost: približno 16.6x28.6cmx debeline 0,5 cm/6.54x11.26x0.2v

Seznam Vsebine:

1 Niz Lesenih Uganke

  • Številka Modela: lesene sestavljanke, živalsko obliko puzzle igrača za odrasle, otroci
  • Sestavljanke Slog: skupno
  • Spol: Unisex
  • Material: Les
  • Slog: Živali
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Starostni Razpon: > 6 let
  • Opozorilo: No

Oznake: lesene uganke mačke, 3d model, DIY Lesa, lesene sestavljanke, uganke letnik, lesene sestavljanke kroglice, sijaj puzzle, navaden lesene sestavljanke, uganke, elektronski sudoku, odbor za otroke, lesene sestavljanke, uganke z malčki.

Mnenja in ocene

Navdoninan
2021-01-21
5/5
Perfect puzzle, very fast shipping

Pripomočki