Vojaške Lov Taktično Eno Pištolo Revije Torbica Molle EOS Vrečko Majhne Airsoft Strelivo Tulec, Nož, Svetilka Tulec Imetnika

r189020

Nov izdelek

€5.73 €3.78

Material: 1000D Nylon Teža:0.06 kg / 0.13 lb/2.1 oz Velikost(Dolžina x Širina x Višina): 14 x 6 x 4 cm Značilnosti: 1. Iz 1000D najlon, je vzdržljiv in odporen na praske 2. Z buckled traku, ta majhen pas vrečko vam omogoča, da vzemite ven in dal v pripomočke priročno brez skrbi, da pripomoček v notranjosti pade dol zlahka 3. Ta nepremočljiva pasu vrečko lahko zaščitite svoje pripomočke, s dotik varnost, ko hoja v rahlega dežja 4. Kot je za prah in madeže, so neprijetno, da se držijo na površju ta pas vrečko, tako da bi lahko čisto enostavno 5. Primerna za ljudi, ki radi lov ali drugih dejavnosti na prostem, 6. To vrečko za shranjevanje obleke za Molle sistem, tako da bi se ujemajo z vašo pasu pasu, telovnik in nahrbtnik itd.

  • Material: Najlon

Oznake: žep taktične vojaške, airsoft lučka, airsoft, knive, airsoft pištola, vrečko eos, eos orodje, preproga nož, vrečko vrečka, strelivo polje.

Pripomočki