Akril Shisha Cevi Za Vodo, Cev Hookah Nastavite Z Sheesha Silikonski Skledo Cevi Kovinske Klešče Chicha Narguile Tobak Cevi Pribor

r187503

Nov izdelek

€22.89 €20.14

Akril Shisha Cevi Za Vodo, Cev Hookah Nastavite Z Sheesha Silikonski Skledo Cevi Kovinske Klešče Chicha Narguile Tobak Cevi Pribor

Celoto Trikotnik Akril Narguile Hookah Hookah Sklede/SHISHA Cevi Kajenje Zeleno-Črna

O davčnih:

Za davek , to je odvisno od carinskih predpisov v namembni državi.Nihče ne more nadzorovati.Ne obljubljam pa, da se davčna brezplačna, da se prepreči neprijetnosti, prosimo, preverite vašo carinskih predpisov, preden bi, še posebej za države, ki imajo strogo carinskimi predpisi.Ampak za vaš paket, smo ponavadi ugotovi, da je dejanska cena izdelka.Če imate posebne zahteve, prosimo vas, da pustite vaše sporočil, ko oddate naročilo, in nam povejte, kako prijaviti svojo parcelo za vas.

O izdelku:

1. Ker je ročno merjenje, morda malo napak (+ 1cm) .

2. Zaradi ročne obdelave in lepljenje, je izdelek lahko imajo nekaj manjših napak , vendar to ne bo vplivalo na uporabo.Vprašajte perfekcionist kupiti previdno!

3. Če je izdelek poškodovan zaradi prevoza, procesa ali izdelka ne morete uporabljati pravilno, prosimo, kontaktirajte nas, pomagali vam bomo rešiti v času.

4.Za boljšo uporabo izdelkov, Prosimo, da nakup glede na velikost .

Nasvet:

Mednarodna logistika prevoz čas je počasi, splošne logistike osnovne prevoz čas je 15-40 dni, najdaljša pa 60 dni .Najdaljši logistika času, v Braziliji, je 120 dni .Če ste zaskrbljeni za uporabo izdelka, prosimo, izberite express (kot so DHL, EMS, TNT, e-ems) , hvala.

Nove baterije morajo biti nameščeni ali kako drugače žarnica ne bo delovala pravilno .Tovarniške slike: Skladišče slik:

  • Blagovna Znamka: ZOBO
  • Oblika: Darilni Škatli
  • Tehnika: Motnega
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Akril

Oznake: voda hookah cevi, shisha, granat obesek, srebro, hookah, skledo shisha, ogljikov chicha, folije luknjanje, bong, hookah shisha, cev shisha.

Mnenja in ocene

Zafarbek 81
2020-09-01
1/5
llegou solo uno shicha y ta partido
Ripper 89
2020-09-28
2/5
good
GRSPHIXAM
2020-09-02
1/5
non mi e stato mai consegnato
Ocprincess
2020-09-22
1/5
Never got the product

Pripomočki