Aventik Visoko Gostoto Pene Letenje Vezava Vise Orodje Imetnik Orodje, Caddy in Mehko Peno, Orodje Caddy Orodja Combo Pack Letenje Vezava Dodatki

r186683

Nov izdelek

€13.12

Opis: Aventik 1pc visoko gostoto pene letenje vezava vise orodje imetnik in 1pc mehko peno, orodje caddy orodja glavnik.Aventik Visoko Gostoto Pene Letenje Vezava Vise Orodje Imetnik, boljšo organizacijo orodja, kot so Škarje, vretenca, bič Finišer, lepilo, hackle Plier, velikost in drugih orodij.Tako, da se ne pokopan pod paketov materialov ali izgubil na tla po valjanju off tabelo.Z orodja na dosegu roke, da boste porabili več časa, vezava in manj časa za iskanje orodja. 1pc sklop z različnih velikosti O obroči (4pcs notranji premer 5 mm /0.2 palčni in 2pcs notranji premer 8 mm/0.32 palca), z lahkoto prilegajo z vsemi letenje vezava vises.Izdelan iz visoko gostoto pene za dolgo uporabo.Super lahka, enostavna za prenašanje za muharjenje potovanje, ni več skrbi o tem, zdrobljen, ko je izpostavljen epoksi ali cementa.Barva: črna, Velikost: Pribl.7 x 9 cm / 2.8x3.5inch Aventik 1pc letenje Vezava Mehka Pena Orodje Caddy Orodja Organizator Lepilo Vretenca, Škarje Mehko Peno, Orodje Caddy ,veliko različnih velikih lukenj, da postavite stvari, kot so vretenca imetnikov, sinhronizacijo igle in druge letenje vezava orodja.Mehke Pene, Orodje Caddy mora biti na vsaki letenje stopnjah klopi.Je učinkovito organizira svoje letenje vezava orodja-vse na enem mestu.Lahko premaknete na svojo klop, kjer je to najbolj primeren za vas in je narejen iz trpežne non-zavora pene.Lahko enostavno shranjena proč kadar ni v uporabi.Orodje caddy je 36 reže različne velikosti za shranjevanje orodij in ukrepov 8 x 5 x 2 cm (200x125x4.6 mm).Štiri reže bo trgovina lepilo, sinhronizacijo voska in drugih večjih predmetov.Barva: Črna., Material:Non-zavora pena, teža: 265 gram (9.5 oz)

Dostava: element, ki vam bo poslano najkasneje v 24 urah po prejemu plačila.Združene Države pošiljke: Ladijski promet, je, ki jih ponuja e-Pošta iz Kitajske, in boste prejeli paket, o 7-15 delovni dan, včasih pa bo to trajalo malo dlje časa.Po vsem svetu Pošiljke: Mi ladje po Kitajski pošti, to lahko traja dlje, preden boste dobili element, navadno pošiljko po vsem svetu bo 18 do 35 delovnih dni.Mi lahko ponudimo tudi express post kot DHL, FedEx in EMS, ki je hitrejši in bo trajalo nekaj dni, vendar stroški $20 več ali višje.Če ste nujno, vas prosimo, da nas kontaktirate in vam bomo z razumnimi stroški poštnine.Mi bomo poslali sledenje št.ste po pošiljanju blaga, tako da lahko sledite pošiljko, in vedo, kdaj ga lahko dobite element.V kombinaciji dostava: Če želite shraniti ladjar stroškov, vi ste predlagali, da bi na različne predmete in plačati v enem plačilo.Če bi želeli naročiti več, vas prosimo, da nas kontaktirate, za morebitne popust ladijskega stroškov.Hvala za vaše prijazne zaupanje.Vrnitev opis: 1. Treh mesecev garancije je na voljo. 2. Vrnitev poštnine bo krije kupec. 3. Prosimo, da se vrnete v roku 7 dni od prejema postavka če je predmet, ki je pokvarjena, jo bomo nadomestili z novo. 4. Sprejmemo samo nerabljene blaga, ki je v dobrem stanju.Prosim, pustite nas 5 star povratne informacije.Če ne boste zadovoljni, vas prosimo, da nas kontaktirate in bomo rešili problem desno stran.Dober dan!

  • Kategorija: Ponaredek Lure
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: Aventik
  • Položaj: Reka

Oznake: vabe letenje, vise, letenje kravato, letenje pene, letenje postrvi, vintage letenje vezava, klop vise, letenje skladu maximumcatch, sheet pena letenje vezava, cevi vise.

Pripomočki