Stranka Dobave Novost Hrupa anti stres žogo Zabavno Stres obraz razbremenilna cao maru anti-stres obraz kroglice darilo CAOMARU,funny igrače

r186309

Nov izdelek

€15.12 €7.86

Novost Zabavno Stres Relievers anti-stres obraz kroglice darilo

Postavka posebnosti

Poreklo:Guandong Kitajske (Celinska) blagovna Znamka:Tengyue Številka Modela:25 Material:Mehko poliuretansko smolo Pribl Velikost:6*7*8 cm Teža:0,2 kg Barva:črna,Bela Obrazov:Ho-, Ge, Ni-, ali Pu-

Opis

Vsi smo dobili poudaril od časa do časa, kajne?

Yep!Zato, ker to je res samo vprašanje, kako smo se ukvarjajo s stresom, ki nas loči, morda na svetu potrebuje le malo več Caomaru!

Zasnoval Makiko Yoshida, Caomaru so anti-stres obraz kroglice, ki vam lajšanje napetosti z ožemanjem njih.Trenutno obstajajo štiri različne izraze obraza, da izberejo in so na voljo v črni in beli različici.

In kaj so štiri izrazi, vprašate?

Dobro, so Bljak, Relief, Usta, in Veselje.Tisti, ki ste jih izbrali, mislim, da bi bil odvisen od vašega razpoloženja.Oni so iz poliuretanske smole sestava (ne vem), ki omogoča vodji, da bo izkrivljena, raztegne, razbijalo, zdrobljen, itd.in to pomlad desno nazaj na prvotno obliko v nekaj sekundah.

Niso super?Caomaru obraz kroglice so prav doma na vaši šoli mizo ali na koncu tabele - samo čakajo na vas stisnite svoje ljubko malo obrazov v vse mogoče načine!

Besedno zvezo "cao maru" pomeni, okrogle obraz v Japonski jezik.Tako ti oblikovalec stres kroglice so v bistvu privoščite kavico ali koktejl malo okrogle obraze, ki se lahko raztezajo in stisnite, da iz svoje frustracije in lajšanje stresa.

  • Hrup Maker Tip: Gašenje
  • Številka Modela: Obrazi
  • Priložnosti: Valentinovo

Oznake: fidget, grozdni stres, anti stres, anti žogo, antistress žogo, mljackati igrača, antistress strani, anti stres žogo obraz, obraz stres, antistress obraz.

Pripomočki