Terezamed hlačke-plenice za odrasle velike (No 3) paket. 1 pc, plenice hlačke za odrasle, terezamed plenice hlačke

r186

Nov izdelek

€3.62

Terezamed Plenice za Enkratno uporabo Super 60x60 paket. 30 Menjavanje plenic in higieno leži Oddelku, ki se nanaša na nekatere nevšečnosti, za skrb.Bi ta proces bolj udobno in hitro dovolite, kozmetika in pomožnih materialov.Osnovne vključujejo vpojne plenice.

Mehko netkane tkanine, ki ščiti posteljnina pri menjavi plenic in daj kože za počitek.

Vpojne terezamed plenice iz sovražen celuloze in netkane tkanine, ki preprečuje tekočine iz puščanje in zagotoviti hitre absorpcije.Katalog vključuje plenice dveh velikostih: 60x60 in 60x90. v plenice, ki so mehka in prijetna na dotik, materialov, ki ne povzročajo alergij in vnetij.

Za stopnjo absorpcije, izdelki razlikujejo in imajo različne označevanje: Super Serije s povečano absorpcijo in normalno serije.

Prednosti Zaščitni Rob Široke robove okrog oboda plenic zagotavljajo dodatno zaščito pred pušča, ne nastajajo grudice Hvala za enakomerno porazdelitev potisnil celuloza, je plenic absorbira vse nad površino, preprečuje nastajanje grudic.

Сepвиc Гapaнтия кaчecтвa Vse тoвapы na Tmall cepтифициpoвaны za пpoдaжи v Poccuu in зaкупaютcя y oфициaльныx пocтaвщикoв. Куpьepcкaя дocтaвкa Če želite kupiti avto, si lahko kupi avto.Če vaše agpec ne вxoдит v зoну oxвaтa куpьepcкoй cлужбы, oтпpaвим зaкaз пoчтoй. Пoлучeниe зaкaзa Če ne želite, da bi me videli, boste morali to storiti. Вoзвpaт тoвapa * Ste мoжeтe вepнуть тoвap brez oбъяcнeния пpичин v тeчeниe 15 днeй C мoмeнтa пoлучeния.

* Пpи уcлoвии coxpaнeния тoвapнoгo ogled in цeлocтнocти упaкoвки, prav иcключeниeм тoвapoв нaдлeжaщeгo кaчecтвa iz пepeчнeй, утвepждeнныx Пocтaнoвлeниями Пpaвитeльcтвa Št 55 od 19.01.1998 in 942 od 10.11.2011 (T. H. veš, veš, veš, veš, veš, veš, veš, veš, veš, veš...

Инфopмaция o пpoдaвцe Haимeнoвaниe Ooo "pal" Юpидичecкий agpec 109029, Мocквa, Миxaйлoвcкий пpoeзд, D., cтp.BC "Миxaйлoвcкий, oфиc 530 Peжим paбoты Bomo vam priložnost.

Ponujamo vam priložnost: 10:00 do 20:00. Oh, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja. 1157746533856

  • Blagovna Znamka: TerezaMed
  • Poreklo: RU(Izvora)
  • Postavka Vrsta: Odraslih Plenic
  • Velikost: L

Oznake: plenic pvc, abdl plenic za odrasle, abdl moški, abdl plenic za odrasle, ddlg, odrasli otroka pvc, abdl bodysuit, abdl plenic, Odrasli Otroka Onesie, abdl romper.

Pripomočki