3D Tiskalnik Deli Flex Plošče Magnetni Osnove Kvadratnih Heatbed Trak, Nalepki 150mm/220mm/310 mm 3D Tiskalnik Vroče Postelja

r184960

Nov izdelek

€5.58 €5.08

Ime: Kvadratni Heatbed Magnetne Nalepke

Velikost: 220*220mm/310*310 mm.

Funkcija:

1.Izdelek je razdeljen na dve strani A. B odbora.

Strani:Visoka temperatura tiskanja plast

B stran:Nizke temperature lepilni sloj

2.Ločeno upogibanje, da prevzamejo model.Je bolj priročno.

3.Ni potrebe za lep papir in strgala za pomoč modela.

4.Se lahko namesti na vroče postelje in stekla platformo.

5.Tiskanje ne deformirajo.No lepilo je potrebno.

6.Lahko natisne na hladno posteljo.

7.Na krožniku je prilagodljiv in magnetni, enostavno odmakniti od zgraditi platformo, odpeljite tiskanja modela

8.Naš je materialu PC, kratkotrajna temperaturna obstojnost 180 stopinj, dolgoročno 130 stopinj.Več kot 130 stopinj magnetnih lastnosti, se bo zmanjšala, vendar ne boste izgubili magnetizma, zato se lahko uporabljajo za PLA/ABS in druge žarnice.

9.PC materiala je težko gorljiva in odporne na obrabo.Odpornost na oksidacijo, nizko plesni krčenje, dobro dimenzijsko stabilnost

10.A B odbor je ravno,bi lahko bolje zmanjšati tiskarskih napak in da tiskanih model standarda več

Izdelek prednosti:

Izdelke lahko dosežejo 130 stopinj, ne da bi izgubili magnetizma.Lahko se uporablja za različne potrošni material, kot so PLA / ABS tiskanje.

PLA: vroče postelji temperaturo 50~80 stopinj.

ABS: temperatura vroče postelja je 100 stopinj.

Opomba:

1. Pred vztrajanjem b površino, se prepričajte, da obrišite površino vročo posteljo platformo čisto drugače zračni mehurčki se bo zlahka ki so nastali med uporabo! !!

2. Da bi lahko učinkovito doseže dobro non-zvita članici, je priporočljivo, da temperatura vroče postelja ne sme presegati 80 stopinj.

3. Pred tiskanjem, prosimo, da platforma izravnavanje šoba in platformo v 0,05 mm, o enem listu papirja je najboljši debeline.Po končanem tiskanju, prosimo, odstranite model v času.Če hlajenje čas je predolg, model platforme adsorpcije bo večji.

4.Prosim, ne pustite, ogrevane šobe dotaknite ploščo neposredno !

5.Zaradi magnetni pol dejavnik, se magnetna pola so usmerjeni ko sta nalepke so pritegnil.Če sesalno je nestabilen, prosimo, vrtenje strani za 90 stopinj.

Način namestitve:

Zaradi magnetni pol dejavnik, se magnetna pola so usmerjeni ko sta nalepke so pritegnil.Če sesalno je nestabilen, prosimo, vrtenje strani za 90 stopinj.

Po ugotovitvi najmočnejši in najbolj primerna magnetni položaj, trgati open B-strani lepilo, neposredno pritrditev na platformo, Bodite previdni, da sploščite, in adsorpcije A-stransko tiskanje plast na B površina brez mehurčkov.

1、čas Dostave lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone, in če imate, ne prejema blaga preko načrtovanega časa(slabe vremenske razmere, ipd),prosimo, obrnite na nas v času, hvala vam!

2、Če je naslov v oddaljenem območju express company, boste morali plačati dodatne daljinsko takse, vrednost je približno US$30 US$50;Naše prodajalce v stik z vami.preden smo se dostavijo na parceli.

1、 Kupci morajo vedeti, uvoz, zakoni v vaši državi pred naročilom, brezplačna dostava ne vključujejo uvozne dajatve, Preverite pred naročilom!

2、Smo lahko prijavite nizko prijavljeno vrednost po meri stroškov.če imate druge zahtevo, samo pustite sporočilo, da bi pripomba stolpec ali pa nam pišite

1 、paket je bil temeljito preveriti in skrbno zapakirane pred odpremo.priporočljivo je, da si vzamete nekaj fotografija package ko ga prejmete, in prečenje video, ko odprete paket.

2、 Če je na zalogi, bomo poskrbeli naključno barvo PLA za vas .Ne sprejemamo spora zaradi barvo darilo nitke.

3、 Napajalni kabel: na splošno, da bo s svojim nacionalni standard, ki se kot privzeta konfiguracija.

4、 Dokument: stared v SD in prav tako na voljo na cloud storage.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Če niste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas petimi zvezdicami povratne informacije.Vaše pozitivno mnenje je za nas pomembno.

Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom z nevtralno ali negativno mnenje.Bomo potrudili, da reši problem, hvala vam!

  • Postavka Vrsta: Toplote Papirja
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: ZONESTAR
  • Številka Modela: Magnetni heatbed papirja

Oznake: clank, 150 toplote postelja, 3d tiskalnik za nalepke, 220 magnetni postelja, edaja 3 thermistor, ZONESTAR, flex plošče, zonestar 3d tiskalnik ročno, toplo posteljo krila, 3d tiskalnik magnetni postelja 40.

Mnenja in ocene

Mtablake
2020-11-04
5/5
Very easy to install, works great, part have had good adhesion.
Donkeyod
2020-12-02
5/5
No problems received before time, good quality.
Chechugina Anastasiya
2020-11-26
5/5
A good magnetic table, time will show what it is in operation.

Pripomočki