Tuya ZigBee3.0 Smart Radiator Pogona 2MQTT Nastavitev Z Alexa googlova Domača stran termostatičnimi Ventil Temperaturni Regulator

r184886

Nov izdelek

€15.38 €9.69

Opis:

100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti!

1.Smart Tuya ZigBee Radiator Pogon vgrajen Termostat:Novi mini design z preprost in jasen LCD zaslon na telo,na radiatorski termostat z LCD digitalni zaslon in dveh oddelkih AA baterije, ki napaja,ki je poseben ventil za uporabo skupaj z ogrevanjem radiator.Umetno nastavljeno notranjo temperaturo, se v glavnem uporabljajo v talno ogrevanje sistem za nadzor odpiranja in zapiranja cevi.

2.A Tuya ZigBee Brezžična Prehod Središče je Treba : A ZigBee brezžična hub je treba, da se poveže z ventilom mnogih drugih ZigBee pametnih izdelkov in spozna celotno povezava vašega pametnega doma naprave.Preprosto dodajte svoj prehod na App,nato dodajte svoj radiator pogona je, da vaš prehod v App.

3.Programabilni Urnik s Tedensko Programsko Izbor:Podpira ročno nastaviti 5+2,6+1 in 7 dni tedenskega urnika s 6 obdobji možnost ,ki vam zagotavlja maksimalno udobje za različne situacije in nastavitev po meri urnik za vašo hišo temperature.Počitniški način,avtomatski način,povečanje način na voljo.Izberite delovnik in restday način, da izpolnjujejo svoj um.

4.Glas in Daljinski upravljalnik za Tuya ZigBee Brezžična Prehod:Podpira Aplikacijo oddaljeno upravljanje preko vašega pametnega telefona,skupaj z hands-free glasovni nadzor preko Alexa in Google Pomočnika po tem, ko se uspešno povežete vaš ventil za Tuya /Smart Življenje App na podlagi enega Tuya ZigBee Brezžična Prehod.

5.Odprite Okno za Odkrivanje:Pri sobni temperaturi je nenadoma spusti v temp.praga,ventil zapre za 15 minut.Po tem,če je sobna temp.je še vedno nižja od temperature.Prag,to bo ta način.Poleg tega,to je enostavno, da se glasi digitalni zaslon z Celzija temperature.

Specifikacije:

Moč: 2*2 AA* 1,5 V alkalni bateriji (, ki Niso vključeni)

Največji tok:90mA

Delovno okolje temperatura::-10~60°C

Prikaz natančnost::0.5℃

Privzeti obseg prilagoditev temperature:5~35°C

Sonda za senzor::NTC(10k)1%

Obseg prikaz temperature::1~70°C

Niti velikost:M30*1.5

Izolacijski stanje: Normalno okolje

Velikost(mm):53*89.5

Teče program: Nastavite na 1 teden, kot cikel,

Največ poti:4,5 mm

Paket Je Vključeno:

1 * Radiatorski Termostat

1 * Torba za Pribor

1 * Uporabniški Priročnik

  • Certificiranje: CE
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: centechia
  • Združljivost: Drugi

Oznake: ios avtomatizacijo doma, komplet ženske, termostat wifi, mestno termostat, radiator tuya, vrata tuya smart, smart valv, programer alexa, netatmo smart radiatorski ventil, digitalni radiator.

Pripomočki