Avto Daljinski upravljalnik 4 Vrata Moči Centralni Sistem za Zaklepanje Samodejno Zaklepanje Varnosti Vstop brez ključa Komplet za 360 stopinj rotacija glave nepremočljiva

r182228

Nov izdelek

€30.35 €21.24

Opis: To je univerzalni 4 vrata moči, ključavnico, komplet z vstop brez ključa sistem, in to vam bo omogočila, zaklepanje in odklepanje vaš avto vrata na oddaljenem f.o.b.To centralno zaklepanje sistema prihaja s 4 stikali, 2 daljinski upravljalniki, 1 zaklepanje vrat modul, žice pas in popoln komplet pribor za namestitev.S tem močno vgradnjo v vozilo, lahko preoblikujejo priročnik za vrata ključavnice za vrata samodejno zaklene.Poleg tega lahko nadgradite vaš izvirni nadzorni sistem za zaklepanje in da je vaš avto bolj priročno in varnosti.Značilnosti: 1. Delovanje z daljinskim upravljalnikom za vstop brez ključa, pametne in preprost design, omogoča zaklepanje in odklepanje vseh vrat preko daljinskega upravljalnika roko/deaktivirati gumb, in tam je gumb za izklop.

2. Lahko nadgradite vaš izvirni nadzorni sistem za zaklepanje, preoblikovanje priročnik za vrata ključavnice za vrata samodejno zaklene, da je vaš avto bolj priročno in varnosti.

3. 4 težka nemotenega delovanja stikala, 1 poveljnik in 3 sužnji, zmogljiv in vzdržljiv motor, pretvori priročnik za vrata ključavnice za polno močjo.

4. Z zunanjim celoten 360 stopinj rotacija glave, vodoodporna, gladka in blok preprečevanje.

5. Primerni za večino vozil, za 4 vrata namestitve, ki so združljive z oddaljeno varnostno zaklepanje/odklepanje rezultatov.Specifikacije: Gostitelj:

Delovna Napetost: 12V(±5V)

Statični Tok: Daljinski Upravljalnik:

Delovna Napetost: 6/12V

Statični Tok: Vzdržljivost (Navzgor in Navzdol): 100.000-krat večje Paket Teža: Pribl. 916 g Opremljanja: Za večino avtomobilov in avtomobilov, za 4 vrata namestitev Paketu: 1 x Modul

1 x 5-žice, Stikal (Master)

3 x 2 žice, Stikal (Suženj)

2 x Daljinski Nadzor

4 x Kovinski Nosilci

4 x Kovinski Drogovi

1 x Komplet napeljava varnostni Pas

1 x Set Drugih Namestite Deli Opombe: 1. Zaradi kompleksnosti ta sistem, poklicni avtomobilski tehnik elektrikar je potrebno namestiti izdelek.

2. Napeljava varnostni pas mora izogniti visoka temperatura in visoka napetost položaja. 3. Ne, da bi sistem glavne enote, in daljinski upravljalnik v vodo, mokre ali pod soncem na visoko temperaturo.Če je oddaljeni nadzor razdalje postane krajši ali LED luči postane dim, prosim spremenite nove baterije na daljinskem upravljalniku.

4. Pred namestitvijo centralno zaklepanje sistema, prosimo, da jasno razumejo strukturo vrata, ki bodo nameščeni na, in poskrbite, da na mestu namestitve, ki ne bo vplivala na gibanja na okno.

5. Po namestitvi zaklepanje, roll okna gor in dol nekajkrat prepričajte se, da je brez praske pojav.Nato dal vrata plošča nazaj. 6. Ta izdelek nima zaskrbljujoče funkcijo ali parkirna luč utripa, funkcija.

Pakiranje seznam Paketu:

1 x Modul

1 x 5-žice, Stikal (Master)

3 x 2 žice, Stikal (Suženj)

2 x Daljinski Nadzor

4 x Kovinski Nosilci

4 x Kovinski Drogovi

1 x Komplet napeljava varnostni Pas

1 x Set Drugih Namestitev Delov

  • Blagovna Znamka: SOONHUA
  • Vrsta Daljinskega Upravljalnika: Daljinski upravljalnik z LCD
  • Funkcija: Daljinsko Centralno Zaklepanje
  • Daljinsko Upravljanje: Da,
  • Vrsta Dodatne Opreme: Posebni Deli Za Protivlomne Naprave
  • Vrsta: Protivlomne Naprave En Način

Oznake: Vrata Avtomobila, vstop brez ključa push start sistem, Auto Centralno Zaklepanje, gume vetrobranskega stekla, 4 vrata centralno zaklepanje, Brez ključa, pajero v68, alarm avto sistem, alarmni komplet, solor.

Pripomočki