28 Trakov za Beljenje Zob Strokovno Doma Whitener Zob Beljenje Beli Čiščenje Zob Obrišite Zmerno LEKGAVD Q37Q131

r182076

Nov izdelek

€4.94 €2.81

Podrobnejši Opis

100% Čisto Nov & Lepo Kakovostno Zobozdravstveno Beljenje Trakov Strokovno učinkov in razumne cene Kompakten Aize in Enostaven za uporabo Beljenje zob, da ste bolj samozavestni 14 mošnje,vsak z 1 zgornjega(Več) in 1 manjši trakovi(Krajši), 28 trakovi skupaj Velikost več: pribl. 7.5 x 1,5 cm Velikost krajše:pribl. 5.5 x 1.3 cm

Paket Vključuje

1 Polje beljenje zob trakovi (14 mošnje, 2 trakova/torbica)

Značilnosti

1. Enostavno trganje; 2. Močno pokrivna moč; 3. Dobro zob učinek; 4. Lahko se uporablja v kateri koli kraj, ki ne vpliva na govor; 5. Enostavno čiščenje ust po uporabi

OBVESTILO

Beljenje dnem zdravljenje običajno traja več let.Zobe lahko hitreje potemni če je izpostavljeno ponovno barvanje izdelkov, kot so tobak, kava ali sokovi.Vendar, zob bo verjetno ostala bistveno lažji, kot če ne zdravljenje je bilo opravljeno.Dva do štiri krat zob beljenje izvedli na šestih mesec do štiri leta presledkih lahko vse, kar je potrebno.Nekateri težko, temnejši madeži lahko seveda zahtevajo daljše zdravljenje, kot nekaj blažjih madežev.Glede na vaše zobe in vrsto barvanje, rezultati se lahko razlikujejo.

Drugačen od drugih proizvajalcev

1. Na voljo na tržišču mokro nalepke, enostavno padel, ni močan oprijem 2. Na voljo na tržišču, suho nalepke so narejene iz topilo volatilization.Izdelek topilo je ostanki (podobno sadje s ostankov pesticidov) in neposredno preide v ustni votlini in vstopi v telo, ki predstavlja visokega tveganja za varnost 3. Na voljo na tržišču, suho paste imajo močan oprijem.Po zob, ki jih je težko čistiti in mora biti brušena.Problematično izdelka, 14 parov-28 nalepke, beljenje zob, da ste nasmehom bolj samozavestni.

  • Blagovna Znamka: LEKGAVD
  • NETO WT: 52g
  • Sestavine: Beljenje Zob
  • Številka Modela: Q37Q131
  • Tip 1:
  • Postavka Vrsta: Beljenje Zob
  • Velikost: Moderate

Oznake: asus zob, zob beli, zobni zob, lapis zob, afriške super vosek, pro set za beljenje zob, visoko beljenje zob, greben trakovi polje, strip zob, plastični zob.

Pripomočki