Magnetna Avto Sprednje vetrobransko steklo Vetrobransko steklo, Pokrov Snežno odejo S Ogledalo Zaščitnik Kritje Sneg, Zmrzal Dežnik Zaščitnik Anti-fog

r180922

Nov izdelek

€18.46 €9.42

Funkcija:

*1.Izdelana iz posebej obdelanega okolju prijazno 210T materiala, vetrobransko steklo, pokrov zagotavlja maksimalno anti-aging in anti-UV zaščita za vozila barve.Prevlečeni z novo vrsto nepremočljiva membrana , ki jih ponuja izjemna vodotesnost.

*2.To je kot nalašč za vse letne čase.Srebrna-premazana stran ščiti vozila pred izpostavljenostjo soncu, škodljivimi UV žarki, dež, itd, medtem ko je črni strani bloki vozila od padlih listi, ptičjih iztrebkov, kisli dež, sneg, toča, itd.

*3.Za razliko od drugih vetrobransko steklo pokriva ta model zajema vetrobransko steklo in na stekla, da se prepreči pranje tekočine pred zmrzovanjem in vaši brisalci iz pridobivanje zaljubljen.

*4.6 močni magneti na vrhu strani, da se je v zunanjosti vetrobransko steklo snežno odejo v veljavi tudi v vetrovnih dneh, in dve windproof trakov na vsaki strani za pomoč priložite ta pokrov trdno.

*5The strani uho prihaja z reflektivni trak kot opomin, da se prepreči vaše vozilo dobili poškodovane ponoči.Ustreza Limuzina.Senci prihaja s srebrno prevleko vrečko za shranjevanje, kot darilo.Lahko zložite z lahkoto in dal v vrečko, ko ni v uporabi.

Specifikacije:

Material:Okolju prijazen 210T krpo

Barva:Črna/Srebrna

Velikost: 215*125 cm/84.6*49.2 v

Uporaba: Za Limuzino

(Prosimo, da meritev za vaše vozilo pred nakupom, da bi se izognili velikost napake)

Paket Vključuje:

1 x Vetrobransko steklo, Pokrov

Opomba:

(1) Vse slike so strokovno obarvani, vendar zaradi različnih svetlobi in različnih zaslon nastavitve naprave, morda obstajajo nekatera odstopanja med slike, ki ste jih videli in elemente sami.Prosimo za razumevanje.

(2) podatki se meri ročno, in lahko nekatera odstopanja, vendar to ne vpliva na uporabo.

  • Blagovna Znamka: OLOMM
  • Številka Modela: QM192231

Oznake: verige snežne, magnetni vetrobransko steklo, pokrov, pokrov vetrobransko steklo, prikrivanje vetrobransko steklo, pokrov, pokrov vetrobranskega stekla, avto kritje sneg, avto kritje vetrobransko steklo, magnetni vetrobransko steklo, pokrov tovornjak, zložljivi vetrobransko steklo pokrova, turbo pranje.

Pripomočki