HeyMamba Black Demon Lobanje Kip S Krono Duha Smolo Obrti Človeške Lobanje Kiparstvo Začetni Vrstici Okna Okraski

r180643

Nov izdelek

€7.38 €3.69

Dobrodošli na moji trgovini!Dobrodošli na Debelo in Povprašajte za ceno.Dobrodošli OME risanje in vzorec poizvedbe.

Podrobnosti Izdelka

Smole Lobanje Slišal Za Halloween Dekoracijo Material: Smole Barva: Kot je prikazano na sliki Velikost: Kot je prikazano na sliki Paket je vključeno: 1 kos x Smolo Lobanje Slišal PODPORA: trgovina na Drobno/Trgovina/OEM/Meri/Dropshipping Opomba 1: 1 Inch=2.54 CM, 1 CM=0.39 Palca.Opomba 2: Zaradi različnih proizvodnjo serij, je lahko odmik 0,5-1,5 CM za postavke.Opomba 3: Barve na vašem računalniku moniter lahko nekoliko razlikujejo od dejanskega izdelka barve, odvisno od vaših nastavitev monitorja.

POVRATNE informacije

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo,vljudno Prosim, pustite 5 zvezdic, Če ne bomo dovolj dobro, da vas ne prepriča, kraj, prosimo, povejte nam, da bomo še boljši.Preden izdelek je poslal,Smo bili skrbno preveriti, da poskrbite, da boste lahko prejme nepoškodovano blago.Vendar daljši čas dostave blaga,neizogibno ;poškodbe;deformacije;praske,polomljeni in tako naprej,če se ti zgodi,Pls prost v stik z nami.Mi vam bo dala rešitev v roku 48 ur. (Najboljši način za reševanje problema je, da komunicirajo,Prosimo za razumevanje)

Q&A

1. Ali prodajalec podporo prilagajanje in trgovini na debelo ali padec ladijskega prometa ?Prilagajanje naročila: Prosimo, kontaktirajte nas Debelo naročila: prosimo, da nas kontaktirate, da se ceni na debelo.Padec dostava za naročila: prosim, pustite opombe padec ladijskega prometa naročila v naročilo,tako naše colleauge, da bi lahko videli, da je in bo, ne vključujejo račun in naši trgovini informacije itd.. 2. Kako naj storim, če predmetov je zlomljena ali poškodovana ali manj ali ni mi všeč?Najprej obrnite na nas pred pisanjem, pregled ali odpiranje spora.Lahko bi povračila denarja ali poslati nova postavka za vas. 3. Ni nobenih carinskih dajatev?To je osnovna dolžnost državljanov, da plačujejo davke v skladu z lokalno zakonodajo.Prosimo, plačilo carinskih dajatev v skladu z lokalno politiko.Hvala!

  • Primerno sceno: Noč Čarovnic/Home/Bar/Stranka Dekoracijo
  • Slog: Lobanja Kip
  • Regionalna Funkcija: Evropa
  • Blagovna Znamka: HeyMamba
  • Tema: ljudje
  • Material: Smole
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: dekor lobanje, velik smeh kip bude, kudu lobanje dekor, sculptur, Demon Slayer, anime marvel kip, mansati tiara, dekor kiparstvo, obraz denar, model lobanje.

Pripomočki