Makartt 6 Kos lak za Nohte Datoteke za Akrilni Gel Nohti, Strokovno lak za Nohte Datoteke Rezerve Polisher Kit, Nohtov Emery Plošče Datoteke, Nastavite

r179875

Nov izdelek

€8.20 €7.38

O izdelku:

✿ Skupaj Strokovno lak za Nohte Datoteke: Ti manikura datoteke lahko pomaga trim in želeno obliko nohtov obliko in dolžino.Idealen za brušenje in poliranje nohtov, da bi dobili več sijaj in gladkost, tudi odstranite lak za geli za vaše potrebe.

✿ Udobje in Zdravje: Ti poklicni nohtov datoteke, ki so kot nalašč za vašo naravno, kristalno in akril nohti, kot tudi ultra-tanek občutljive nohte.Majhne velikosti nail file set je prenosen in lahek material, ki je enostaven za prevoz, super za potovanja, domačo rabo in saloni.

✿Mufti Funkcije: Ta sklop vključuje 6 girt Emery materialov, pilice za nohte,zasnovan z dvojno stranicami razpoložljivosti,so čvrst in vzdržljiv-EDGE Datoteke za 150, 180, 240,FLEX Datoteke za 100/180 in 220/280, in Shiner Datoteke za 1000/4000.Lahko obliko in poljski vaše nohte.Razlika v funkcionalnost, je odvisna od različnih motnega ravni površini nohtov datoteko.

✿Začetnike in Strokovnih: To nail file set vključeni v celovit nohtov datoteko, ki lahko izpolni svoje potrebna.Primeren je za uporabo, ne le za poklicne manicurist, Ampak tudi za lak za začetnike.

✿Kakovosti Garancije & Strokovne Službe -- Za vsak Pred prodajo in Po-prodajne težave o Makartt izdelkov, prosimo, obrnite na Makartt Strokovno pomoč Strankam, smo vedno stal za vas.

Paket Vključuje: 6pcs/paket pilice za Nohte

Specifikacija:

Vsebina:6 Datotek,

150 Peska, - Groba in grobo gramozom,čiščenje stranskih stenah in hitro zmanjšuje.

180 Pesek - zmerno brušenje hitrost Grobe in trde.

240 Pesek - drobni gramoz , polirani nekoliko počasnejši , bolj nežen , Srednje Oster in Srednje Grobo.

100/180 Pesek - prod je srednje grobo , ki je primerna za globoko groove nohtov površine .

220/280 Pesek - huda je relativno v redu, primerna za lahke šablon za nohte suiface .

1000/4000 Pesek - buffes izboljšave briljantno stekla-kot sijaj.

Trim & Obliko DIY Vaše Nohte Obliko

150 peska nohtov datoteko, čvrst in vzdržljiv odstranite Akrilnih nohtov

180 peska nohtov datoteko, čvrst in vzdržljiv odstranite Akrilnih nohtov

240 peska nohtov datoteko, ki se uporablja za natuara nohtov, ki bi lahko pomagal trim in obliko nohtov

RemovRemove Poljski & Smoothinge PoliRemove Poljski & Smoothingsh & Glajenje

Uporaba:

Te strokovne nohtov datoteke, ki so kot nalašč za vašo naravno, kristalno in akril nohti, kot tudi ultra-tanek občutljive nohte.Majhna velikost nohtov datoteko, nastavite naredi to je prenosni in lahki, ki je enostaven za prevoz, super za potovanja, domačo rabo in saloni.

Premium Kakovost Materialov:

vse te nohtov datoteke, ki so narejeni iz visoko kakovostnih Emery materialov, ki so trpežni in trmast.Zasnovan z dvojno stranicami razpoložljivosti in različnih motnega vzvod površino, da boste uživali najboljše izkušnje s temi pilice za nohte.

KUPEC KAŽEJO

  • Količina: 6 kos/paket
  • Številka Modela: G0300
  • Velikost: nail file
  • Material: Plastični
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Postavka Vrsta: Lak Za Nohte Datoteke
  • Blagovna Znamka: Makartt
  • Napetost: None

Oznake: gel nohtov brez nastavitev lučka, Gel Za Nohte, datoteke, avto lak pad komplet, komplet polygel, straneh rezerve nohti, dh nohti, acryl komplet za nohte, angl mlinček, datoteka nohtov.

Pripomočki