USB Polnjenje Električnih Pes Usposabljanja Ovratnik Proti Skorja Naprave Ultrazvočni Anti Lubje Šok Ovratnik Nepremočljiva Psi, Domače dodatna Oprema

r17986

Nov izdelek

€14.76

Glavni poudarki izdelkov:

Nadgradnje izdelkov, izogibanje nerodno ponastavitev funkcij, anti-motnje proženje (filtriranje zunanjega vmešavanja zvoke, kot so izdelek trčenju zvok, zvok sirene, thunder zvok)

1. Funkcija: Ultrazvočno + električni šok + občutljivost prilagoditev, polnjenje + nepremočljiva.

2. Rahlo pritisnite 0,5 sekunde, da vklopite, dolgo pritisnite, da izklopite, 7 stopenj občutljivosti prilagoditev, 3 sveti hkrati je 7 stopenj od 1 do 6 stopenj in tako naprej.

3. Funkcijske tipke za prilagoditev, lahko izklopite ena od funkcij, ali lahko delajo ob istem času.

Izdelek ultrazvočno funkcijo načela:

Pes skorja zvok se sproži prvič.V tem času, delo indikator zasveti, samodejno in 19KHZ ultrazvočno izhod, pes odzove.Izdelek samodejno ponastavi start način.Če pes ne odzove, pojdite na naslednji način funkcije.

Pes skorja se začne že drugič, lučke stanja samodejno in sveti, 20KHZ ultrazvočni valovi, pes odzove, je izdelek samodejno zaklene, drugi način, če pes ne odzove, se vpišite na naslednji način funkcije.

Pes skorja se začne že tretjič, lučke stanja samodejno in sveti, 21KHZ ultrazvočno izhod, pes odzove, je izdelek samodejno zaklene, tretji način samodejno, če pes ne odzove, pojdite na naslednji način funkcije.

Pes skorja zvok, ki se začne že četrtič, se lučka samodejno vklopi, 19KHZ + 20KHZ ultrazvočno izhod v vrsti, pes odzove, je izdelek samodejno zaklene, četrti način samodejno, če pes ne odzove, se vpišite na naslednji način funkcije.

Sproži pes skorja že petič, se lučka samodejno vklopi, 19KHZ + 21KHZ ultrazvočno izhod v vrsti, je izdelek samodejno zaklene, peti način, če pes ne odzove, pojdite na naslednji način funkcije.

Pes skorja zvok, ki se začne že šestič, prst osvetlitev vklopi samodejno, in 20KHZ + 21KHZ ultrazvočno izhod je izmenično izhodna.Izdelek samodejno zaklene, šesti način.Če pes ne odzove, pojdite na naslednji način funkcije.

Pes skorja zvok se sproži za sedmi čas, prst osvetlitev vklopi samodejno, in 19KHZ + 20KHZ + 21KHZ ultrazvočno obrne izhod, pes odzove, in izdelek, ki samodejno zaklene, sedmi način.

Električni šok izhodni način je enako kot ultrazvočno izhod 7 krat način.Prvi električni šok intenzivnost je najšibkejši in sedmi je najmočnejši.Tako funkcij, ki lahko delajo ob istem času, in 7 izhodni način je isti.

Če pes še vedno ne odziva, izdelek pa bo samodejno preneha delovati.Samodejno ponovno zagnati delovni način po 1 minuto, ali lahko pritisnete stikalo gumb za ponovni zagon.

Ta izdelek se lahko sproži delo več kot 7-krat stalno v eni minuti, se bo samodejno ustavil varstva, preprečevanje začetni nezdružljivost s pets, in tudi preprečuje škodo za pse.

Značilnosti:

1. Izdelek se lahko zaračuna večkrat.

2. Produkt uporablja veliko zmogljivosti litijeva baterija za do 60 dni dolgo pripravljenosti.

3. Premer pes pasu je 35 cm velik in 6 cm majhen za vse pse.

4. Zato je priporočljivo, da rez del dolge lase, da se zagotovi učinkovitost izdelka (za majhno število velikih psov).

5. Ta izdelek je 100% vodotesen in ni strah, močan veter in dež, prosimo, bodite prepričani, da uporabite!

Pakiranje seznam

Paket je vključeno:

1x Anti Lubje Nadzor Ovratnik

1x USB Kabel

1x Uporabniški Priročnik

  • Postavka Vrsta: Lubje Odvračanja
  • Blagovna Znamka: Hokerbat
  • Je Pametno Napravo: Da,
  • Material: Plastični
  • Številka Modela: anti lubje ovratnik

Oznake: ovratnik pes šok, anti skorja naprave oudoor, luda majica, lai, anti laja pes, taljenje kovin, anti lubje, moški šok ovratnik, pes ovratnik eletronic, pet šok.

Pripomočki