24xDental Silikonski Usta Prop Ugriza Gume Odpirač Retractor majhnih Otrok

r179807

Nov izdelek

€13.12 €12.46

24xDental Silikonski Usta Prop Ugriza Gume Odpirač Retractor majhnih Otrok

Opis

Novo Blagovno Znamko.Visoko Kakovost. 24pcs majhnosti na nabor.Namočite Razkuževanje Priporočljivo.Obvestilo: element, ki je za enkratno uporabo, ne more biti avtoklav pod 135℃ Plačila sprejemamo plačila s PayPal.Plačilo mora biti poslan, da nam v roku 4 dni po nakupu elementov.

Dostava Smo ladja predmete po Zraku Mail v naslednjih državah in regijah: Hong Kong, Macao, Japonska, Koreja, Malezija, Singapur, Avstralija, Nova Zelandija, Belgija, Združeno Kraljestvo, Združene države amerike, Danska, Finska, Irska, nemški, Grčija, Italija, Luksemburg, Malta, Norveška, Švica, Švedska.V drugih državah vas prosimo, da nas kontaktirate, za ladijski promet fee.By Air Mail, to ponavadi traja približno 14-21 delovnih dni, da pridejo.

Pogoji Prodaje, da bi prepričajte se, da so naši izdelki varni, sterilno in funkcionalno, vsi so nujno preučiti, preden odpremo.Trudimo se po najboljših močeh, da se zagotovi, da so naši izdelki so z visoko kakovosti in dobro delovanje.Obljubimo, da tako za naše izdelke in storitve bo, da boste zadovoljni.

O Nas radi bi, da izrazimo svoje želje za vzpostavitev dolgoročnega poslovnega odnosa z vami, na podlagi kakovosti in vzajemne koristi.Boste dobili odgovor od nas v 24 ur (usu.v delovni dan) po odhodu nam sporočilo.Če želite izvedeti več o nas ali naše elemente, vas prosimo, da nas kontaktirate.Obljubimo, da obeh elementov in storitev, od nas so best.By obisk naše trgovine, boste izvedeli, katera je tvoja najljubša.

Stik z Nami, vas Prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršne koli težave,smo vedno pripravljeni služiti vas, da se vsebine.

  • Postavka Vrsta: Beljenje Zob
  • Številka Modela: DS
  • Velikost: Moderate
  • NETO WT: 90 g
  • Blagovna Znamka: YABANGBANG
  • Sestavine: SS

Oznake: usta prop, zobni usta prop, plastični krog blata, gume retractor otroci, za enkratno uporabo sonde, lip retractor, zobni retractor, retractor zinger, ugriz zob, silikonski retractor.

Pripomočki