50 Kos/veliko lak za Nohte Datoteke Blok Neon Pisane Blok Brušenje Goba Brušenje Nohtov Art Poliranje Rezerve Za Toe Nohtov DIY Orodja manikura

r176535

Nov izdelek

€4.80 €3.89

Postavka Opis

Barvita Nohtov Rezerve Datoteke, Nastavite Goba Brušenje Blok Brušenje, Poliranje Manicuring Pedikura Strokovno Nail Art Orodja

Funkcija

1)Bistvene nail art orodja za vložitev nohte pred nohtov / nohtov podaljšanje / manikura postopki 2)se Lahko uporablja za datoteke naravne nohte, umetne nohte, lak za razširitve, itd. 3)kot Nalašč za prst nego, lesni, in salon uporabe 4)kot Nalašč za profesionalno rabo in osebno uporabo.

Specifikacija

Velikost:2.5x2.5x2.5 cm Package :50pcs/lot(mix barve) Barva:Kot slika kažejo Material:šmirgl papir+Goba+črnilo

Opomba

Če potrebujete velike količine,Ali pa vaš logotip,smo lahko vam velik popust,samo Naročila nas.

Zgodba blagovne znamke

JEARLYU blagovne Znamke Zagotavljajo udobno nohtov izkušnje vesatile nail file set orodja je namenjen za posebne funkcije, ki ne presega vašo domišljijo.Prenosni in convient kot nalašč velikost in majhna teža,ga lahko vzamete s svojim torba,kot nalašč za potovanja in vsakdanje življenje.JEARLYU zagotavlja, da bo padel v ljubezni z našim izdelkom in ljubezen DIY Prst in vaše nohte nasvetov.

Pogosta VPRAŠANJA

Q:ali bi Lahko sprememba drugih express,moramo blaga ungently?A: Ja,Smo tudi pošiljanje blaga po DHL,Fedex,UPS, in drugi, če nas lahko plačate več express stroškov ali kupite enought blaga.prosimo, pišite nam ali pa pustite vaš sporočila.Q:sem prodajalca,rad bi, da nakup več kosov vaš element,whtat je veleprodajno ceno?A:Zdravo,Hvala za vaše vprašanje,če bi želeli, da kupujejo velike količine,prosimo, pošljite nam e-pošto ali pa pustite vaš sporočila, kaj želite, nas, bi vam dal svojo najboljšo ceno v roku 24 ur.Hvala.V:ali imate drugih izdelkov, ki smo jih želite kupiti skupaj z izdelkom,nisem ga najdete na vaši trgovini?A:Da,lahko nudimo, kaj je vaše želijo,prosimo, pošljite nam podatke in sliko,bomo lahko našli za vas.

O plačilu

1. Sprejemamo Alipay , Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive z varno plačilo postopek ali DEPOZITNI.Najboljši način je neposredno online plačila, lahko izberete sami. 2. Prepričajte se, da ste izpolnili vse podrobne informacije, kot so kontaktna oseba, naslov,poštno številko in telefonsko številko pri izpolnjevanju svojega kupca informacije.

O pošiljki

1)Vse elemente, ki bo odposlano v roku 2 delovnih dni po plačilu, je jasno. 2)izdelki so poslane iz Kitajske preko letalske pošte, na večini držav v roku 10 do 20 delovnih dni.Tukaj je shiping čas, ki jih na Kitajskem Zraka Post

  • Material: Plastični
  • barve: Neon Šmirgl Papir
  • Blagovna Znamka: JEARLYU
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Količina: 50 kos/veliko
  • Velikost: 2.5x2.5x2.5cm
  • Vrsta: Neon Pisane Pilice Za Nohte Blok
  • Funkcija: Nail Art Brušenje Poliranje Pilice Za Nohte Rezerve Bloki
  • Podpora: Trgovina,Brezplačna dostava,spusti nakupovanje
  • Številka Modela: Pilice Za Nohte Kit
  • Postavka Vrsta: Lak Za Nohte Datoteke
  • Uporaba: Emery Odbor Limas Salon Orodje, Pilice Za Nohte
  • Napetost: Universal

Oznake: nail filer velika, datoteka nohtov strokovno, blok lak za nohte, vodja nohtov filer, blok poljski, rezerve nohtov, Rezerve, zelena lak filer, nohti filer, blok nohtov.

Mnenja in ocene

Y Kodintseva
2021-01-10
5/5
Package well received, for an order placed in December... thank you to the seller.

Pripomočki